ti 02.01. klo 21:45

Cross - Littler

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Superteinin lento jatkuu – onko Crossista tuhkimotarinan lopettajaksi?

Uudenvuodenpäivän iltapäiväsessio ei jättänyt dartsin ystäviä kylmiksi. Rob Cross suoritti omassa puolivälierässään jäätävän comebackin, ja Luke Littler oli odotusten mukaisesti lähes suvereeni Brendan Dolania vastaan. Tiistain välierämatsissa Littlerin on jatkettava jyräämistään, sillä Cross on varmasti henkeä täynnä onnistuneen ryöstönsä jälkeen. Dolania vastaan Littlerillä oli nähtävissä ajoittain jopa pientä ylimielisyyttä, mutta tällä kertaa siihen ei varmaankaan ole varaa.

Cross oli täysin Chris Dobeyn vietävänä ensimmäisissä erissä, ja matsi näytti valuvan käsistä ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa. Jatkossa Cross sai tuplansa kuntoon, ja alkoi hidas hivuttaminen neljän erän takaa kohti voittoa. Dobeyn setti hajosi sitä mukaa kuin Cross pääsi otteluun sisään, eikä ratkaisuerän meneminen maailmanlistan kasin suuntaan enää järkyttänyt liikaa. Välierissä haaste tulee olemaan entistä kovempi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Littler hallitsi ottelun alkua lähes mielin määrin, mutta Dobeyn saatua omaa aktiaan kasaan nuorukaisen otteissa nähtiin välillä myös inhimillisiä piirteitä. Voittajasta ei kuitenkaan ollut minkäänlaista epäselvyyttä, ja Littler vei matsin selkeästi 5-1 – ja piti myös erätasoituksensa naureskellen. On entistä selvempää, että maagisia otteita esittäneellä lapsitähdellä on täysin realistiset mahdollisuudet voittaa Ally Pallyssa MM-kultaa.

PDC Darts

@OfficialPDC
More dominance from Luke Littler 🔥

Crossilla ei ole varaa antaa Littlerille samanlaista tasoitusta kuin Dobeyn kanssa. Littler on suosikki, ja otetaan nuorukaiselle veto suorasta voitosta. Kerroin riittää kyllä, sillä kyseessä on todellinen poikkeustapaus dartsin maailmassa.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.