pe 23.12. klo 17:30

Cross R. - Williams S.

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Joulun juhlaa! Crossin kertoimet yllättävän korkealla Dartsin mestaruuskisoissa!

Ennen jouluaattoa pelataan vielä viimeiset Dartsin World Championship -turnauksen toisen kierroksen ottelut. Tämän jälkeen vuorossa on muutama välipäivä, kun seuraavan kerran heitetään 27.12. Listalla on perjantaille iso kasa loistavia otteluita sekä erinomaisia vedonlyöntikohteita.

Perjantain betsit aloitetaan klo: 17:30 alkavalla ottelulla, missä kohtaavat maailmanrankingin kutossijalla oleva Rob Cross sekä samaisen listan sijalat 66 löytyvä Scott Williams. Herrat pelaavat paras viidestä pelistä -formaatin ottelun. Voittoon vaaditaan siis kolme pelivoittoa, kun yhteen pelivoittoon puolestaan kolme legivoittoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Cross on valtaisa ennakosuosikki, mutta kertoimet antavat herralle aika kovaa valueta. Crossin voittokertoimet pyörivät 1.45 ja 1.50 välillä, joka nostaa herran 1,5 pelin tasoituksen peräti 2,08:n tuntumaan. Tämähän kelpaa mainiosti, sillä vaikka Williams olikin melko kovassa iskussa herran ensimmäisessä ottelussa, ei samaa voida odottaa. Cross on kokonaisvaltaisesti selvästi parempi heittäjä, joka todellakin on selvästi suurempi ennakkosuosikki, kuin kertoimet antavat ymmärtää.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 8⃣

What a day of darts we have for you tomorrow in the penultimate day before Christmas!

The second round action really ramps up with eight more seeds in action!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live