Mestarien liiga ke 03.08. klo 21:45

Punainen tähti - Pyunik

Punainen tähti on latonut melkoisen maaliukeman alkumetreillä! Jatkuuko käsittämätön tahti eurokentillä?

Belgradin Punainen tähti on tuikkinut Serbian pääsarjan alussa melko kirkkaasti. Neljä ottelua, 17 tehtyä maalia ja vain kerran on omissa kolissut. Isännän karsinnat alkavat vasta tällä kierroksella, mutta armenialaiselle Pyunikille kyseessä on jo kolmas karsintakierros. Hieman yllättäen joukkue selvitti avauskierroksella CFR Clujin ja toisessa matsiparissa Dudelange jäi jalkoihin. On kuitenkin selvää, että jerevanilaisryhmä on selvä altavastaaja tällä kierroksella.

Vierailija pelasi oman maansa pääsarjaa lauantaina ja kotijoukkue perjantaina, joten molemmille on jäänyt mukavasti aikaa valmistautua keskiviikon kamppailuun. Molemmissa leireissä pelaajatilanne vaikuttaisi olevan melko vahvalla pohjalla, mutta vieraiden puolustajaosastolta puuttuu Sergij Vakulenko. Isäntä on päässyt pelaamaan neljä ensimmäistä kierrosta Serbian Superliigaa melkolailla parhaalla kokoonpanollaan, mikä on näkynyt tuloksissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Punainen tähti on latonut sarjakautensa alkajaisiksi 17 maalia vain neljässä matsissa ja Milan Pavkov on onnistunut peräti viidesti. Joukkueen kokonaismaalimäärä tällä otannalla on täysin absurdi ja tällä hetkellä näyttää sille, että ei Serbiassa pysäyttäjää Belgradin punaisille löydy. Viimeksi perjantaina joukkue hakkasi Radnikin maalein 6–0 ja laukoi ottelussa maalia kohden peräti 13 kertaa. Pystyykö joukkue siirtämään dominanssinsa pääsarjakentiltä europeleihin?

Avausvastustaja Pyunik on yllättänyt karsinnoissa pääsemällä näinkin pitkälle, mutta Punainen tähti on aivan eri planeetalta. Belgradin isäntä lähtee ylivoimaisena ennakkosuosikkina ottelupariin ja erityisesti kotikamppailuunsa – joukkue on aina erinomainen kotikamppailuissaan, eikä tämä vuosi vaikuttaisi tekevän poikkeusta. Sen verran maaliahne on joukkue maansa pääsarjassa ollut, että otetaan tämän karsintakierroksen avauskamppailuun kupongille isäntien maalimäärää. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja saat Crvena Zvezda yli 2,5 maalia -kohteelle kertoimen 1,95!

10 euroa pelirahaa