Valioliiga pe 05.08. klo 22:00

Crystal Palace - Arsenal

Arsenalin miljoonahankinnat pääsevät irti! Osuuko Gabriel Jesus heti?

Arsenal on tuhlannut kesällä yli sata miljoonaa puntaa, joten tuloksia odotetaan punaisessa päädyssä. Valioliiga-kausi starttaa jo perjantaina, kun tykkipaidat matkaavat Lontoon paikalliskamppailussa Crystal Palacen vieraaksi Selhurst Parkille. Etelälontoolaiset ottivat viime kaudella ensimmäiset askeleet uuden valmentajan projektille ja tulokset olivat erinomaisia – todella kiinnostavaa seurattavaa on kyseinen myös alkavalla sesongilla.

Viime kauden päätteeksi Valioliigan parhaaksi manageriksi ehdolla olleen Patrick Vieiran Crystal Palace on tehnyt kesällä siirtoja todella harkitusti. Edelliselle sesongille joukkue uudistui todella rankasti, joten tällä erää vahvistuksia on hankittu maltillisemmin. On tietenkin huomioitavaa, että nyt käynnistyy vasta toinen vuosi ranskalaismanagerin projektissa ja jo viime kausi oli todella hyvä. Pelaajiston osalta runko on säilynyt kasassa ja nuorten Chris Richardsin sekä taitavan keskikenttämiehen Cheick Docourén hankinnat syventävät ryhmän materiaalia entisestään.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Arsenal lähtee jälleen kerran jättimäisillä satsauksilla alkavalle kaudelle. Uusia kasvoja on Mikel Artetalla käytettävissään reilusti ja syytä on ollakin, kun yli sata miljoonaa puntaa on tuhlattu. Kiinnostavimpia nimiä ovat tietysti Manchester Citystä uuteen ympäristöön ja isompaan rooliin saapuneet Gabriel Jesus sekä Oleksandr Zintšenko. Nuori brasilialaishyökkääjä Marquinhos on enimmäkseen satsaus tulevaisuuteen, mutta peliminuutteja on takuulla luvassa. Portosta saapunutta Fabio Vieiraa seurataan niin ikään mielenkiinnolla, mutta kauden avauskamppailussa mies on todennäköisesti telakalla.

Isäntien riveistä kauden avauksessa ovat sivussa ainakin James McArthur, Jack Butland sekä Michael Olise. Lisäksi tulevaksi ykkösmaalivahdiksi hankittu Sam Johnstone puuttuu vielä vajaat pari viikkoa loukkaantumisen takia, joten viime kaudella huippuhyvin pelannut konkari Vicente Guaita pääsee aloittamaan maalilla ainakin Arsenal-matsissa. Tykkimiesten osalta portugalilaisen Vieiran lisäksi muita kysymysmerkkejä ovat Kieran Tierney sekä Takehiro Tomiyasu. Varmuudella sivussa on ainakin Emile Smith Rowe.

Betsien kannalta kauden ensimmäinen vääntö on aina kinkkinen. Crystal Palace on vaikuttanut valmistavissa matseissaan todella vahvalta. Arsenal sai kuokkaan kokeilevalla miehistöllä Brentfordia vastaan, mutta muuten homma on toiminut. Erityisesti Jesus ja hyökkäyspään kumppanit Gabriel Martinelli, Bukayo Saka sekä Martin Ødegaard ovat kieltämättä säväyttäneet. Patrick Vieiran miehistön potentiaali on tiedossa, eikä se takuulla lähde kauden avauksessa peruuttelemaan. Betsivalinnaksi maistuu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja ota Valioliiga haltuun maukkailla kertoimilla!

10 euroa pelirahaa