Valioliiga la 27.11. klo 17:00

Crystal Palace - Aston Villa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaksi legendaa vastakkain — viekö Steven Gerrardin vai Patrick Vieiran nippu voiton?

Crystal Palacen ja Aston Villan kohtaaminen kiinnostaa henkilökohtaisesti isosti. Ei pelkästään koska kaksi ex-pelaajaa ruorissa. Tässä on oiva sauma jälleen kerran testata omia hypoteeseja.

Crystal Palace on ollut positiivinen yllättäjä alkukaudesta. Joukkue majailee 10. ja ansaitsisi olla pisteodottaman valossa jopa korkeammalla. Patrick Vieiran jengin pelistä alkaa huomaamaan trendejä, ja seuralla kävi lottovoitto saadessaan Conor Gallagherin Chelseasta lainalle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

James McArthur ja Nathan Ferguson ovat ainoastaan sivussa tulevasta matsista Palacen osalta. Joukkue rakentaa sauman tullen epäsymmetrisessä kolmen topparin linjassa, jossa Joel Ward on “kolmas” toppari. Gallagher on käytännössä valkoinen N’Golo Kanté ja nykyään löytyy enemmän laatua ylhäältä.

🌐👑

@KeranenKim
Palace vs Villa

Aston Villa otti ison päänahan Steven Gerrardin ensimmäisessä matsissa, kun Brighton kaatui. Aston Villa oli kaiken lisäksi pelillisesti parempi ja rajoitti Brightonin pääsyn välikaistoille ja alue 14 (boxin ulkopuolella). Joukkue pelasi 4-3-3-muodossa, missä Emi Buendia sai uida vapaasti sisään oikealta laidalta, ja Matty Cashin rooli korostui eteenpäin. Ollie Watkins pelasi jälleen enemmän laitahyökkääjänä, mutta hän ja Danny Ings olivat kuitenkin melko lähellä toisiaan.

🌐👑

@KeranenKim
Gerrardin muutokset

Mielenkiintoisinta tässä ottelussa on Wilfried Zaha vs. Cash. Kuinka aktiivisesti Cash uskaltaa nousta, ja mikä tukirakenne Aston Villalla on vastareita varten?

Aston Villalla on keskikentän dynamo Douglas Luiz takaisin tähän matsiin, joten hieman lisää vaihtoehtoja jälleen kerran tarjolla.

Vaikka Palace on ollut oikein hyvä ja ansaitsee olla suosikki puhtaasti sarjatilanteen ja vireen kannalta, niin on otettava Aston Villan DNB lapulle.

Crystal Palace ei ole all that, ja Villan workhorse keskikenttä pärjännee mainiosti Palacen vastaavan kanssa. Crystal Palacen hinta on itselle liian matala. Ei kuitenkaan höntyillä panoskoon suhteen, koska paljon vastaamattomia kysymyksiä Gerrardin Villan ympärillä. Joko voi tulla momentumia tai isoja swingejä tuloksissa.

Aston Villa

@AVFCOfficial
𝟱𝟬 Aston Villa appearances ✅

Enjoy every single one of Ollie Watkins' Premier League goals! 🔥