Valioliiga to 21.12. klo 22:00

Crystal Palace - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ansa on viritetty! Onko Crystal Palace riittävän fiksu välttäämään sudenkuopan?

Joulua edeltävä Valioliigakierros käynnistyy jo torstaina, kun Crystal Palace isännöi Selhurst Parkilla Brightonia tulikivenkatkuisessa M23 Derbyssä! Oikeasti tämä derby ei ole Englannin tulisimpia, mutta pisteet takuulla maistuvat molemmissa leireissä. Crystal Palace ei ole voittanut kuin yhden matsin viimeisestä kymmenestä, joten Roy Hodgsonin ryhmällä valuu jo hieman kylmä hiki otsalla.

*Pukinkontista aikainen ilmaisveto-joululahja! Katso tipsin lopusta, miten saat jopa huntin edestä herkkuja!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Palace on surkeasta tuloskunnostaan huolimatta pelannut pari lupaavaa matsia, kun Manchester Cityltä saatiin pisteitä ja Liverpooliakin vastaan tasapeli oli lähellä. Brighton on sen sijaan vakiinnuttanut nyt paikkansa keskikastissa. Roberto De Zerbin ryhmä on pelannut ajoittain huumaavan hyvin, mutta taso tuskin silti riittää tällä sesongilla taistelemaan ainakaan parhaista eurosijoituksista.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
Celebrations at Selhurst 🫡


Kotijoukkueelta on sivussa torstaina Cheick Doucouré, Jesurun Rak-Sakyi, Rob Holding, Sam Johnstone, Odsonne Édouard, Joel Ward ja luultavasti Jefferson Lerma. Jordan Ayew on lusinut pelikieltonsa. Brightonilla on lasaretissa Ansu Fati, Pervis Estupiñán, Adam Webster, Tariq Lamptey, Júlio Enciso, Joël Veltman ja Solly March.

Näillä kertoimilla Palace maistuu medium-kauhalla vetoihin. Kotkat eivät missään nimessä ole lähdössä prässäämään Brightonia korkealta – tässä joutuisi nimittäin Lokkien asettamaan ansaan. Isännillä on mukavasti tulivoimaa Eberechi Ezen ja Michael Olisen myötä. Jos Palace pelaa kypsästi, on pisteille ilman muuta hyvät saumat.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Crystal Palace +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.