ma 12.02. klo 22:00

Crystal Palace - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuska kasvaa molemmissa leireissä – hasardiherkkyys tuo esille makean vetoidean!

Maanantain Valioliigataistossa kohtaa kaksi ongelmissa rypevää joukkuetta: Crystal Palacen kausi on ollut sen verran vaikea, että spekulaatiot Roy Hodgsonin potkuista ovat olleet käynnissä jonkin aikaa. Chelsea puolestaan jatkaa taaperrustaan sarjataulukon puolivälissä, missä sen ei kaikkien satsauksien jälkeen pitäisi missään tapauksessa olla. Molemmat tarvitsisivat jo uskottavuuden nimissä tästä ottelusta pisteitä.

Katso vihjeen lopusta, miten kuittaat riskittömän vedon Nubetilta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Hodgsonin pisteet ovat erittäin alhaalla kammottavan Brighton-tappion jälkeen. Kaiken kukkuraksi Hodari pisti puoliajalla kentälle keskenkuntoisen Michael Olisen, joka kesti vain kymmenen minuuttia, kunnes loukkaantui uudestaan. Palacelle viikko oli muutenkin loukkaantumisten suhteen vaikea, ja sairastuvalla alkaa olla ruuhkaa. Hodgson on tunnettu hyvin järjestetystä puolustuksesta, mutta tällä hetkellä Palacen alakerta on kaikkea muuta kuin pitävä.

Man United News

@ManUtdMEN
If Manchester United are serious about signing Michael Olise, they must be mindful of his injury record this season #mufc
manchestereveningnews.co.uk/sport/football…

Chelsealla on Valioliigassa alla kammottavat tappiot Liverpoolille ja kotona Wolvesille. Joukkue kuitenkin itsensä viikolla, ja FA Cupin voitto Aston Villasta oli Chelsealta paras esitys miesmuistiin. Valioliigan suhteen loppukausi on vaarassa muuttua täysin jonninjoutavaksi läpsyttelyksi, kun menestyksestä sen paremmin kuin putoamisestakaan ei ole vaaraa. Mauricio Pochettinon tilanne loukkaantumisten suhteen on vielä pahempi kuin kollegalla, sillä Chelsean sairastuvalla on tällä hetkellä kahdeksan pelaajaa.

Tähän matsiin kelpaa parhaiten overi. Molempien joukkueiden puolustukset ovat hasardiherkkiä, ja maaleja on nähty sekä Palacen että Chelsean otteluissa runsaasti. Vähintään kolme maalia kelpaa skenaarioksi hyvin, ja samalla voit avata tilin mainiolle NUBETille!

Lyö 25€ veto – ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Yli 2.5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi (palautetulla panoksella on 1x kierrätysvaatimus). ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.