FA Cup su 20.03. klo 14:30

Crystal Palace - Everton

Crystal Palacen laadukkuus riitti pitämään sarjakärjen nollilla! Evertonille on tiedossa kovaa kyytiä cupissa

Crystal Palace kohtaa vielä ennen maaottelutaukoa Evertonin FA Cupin merkeissä. Viime viikonloppuna joukkue vakuutti pitämällä Manchester Cityn nollilla ja sitä ennen kyytiä saivat Valioliigassa Wolves sekä cupissa Stoke. Vierailijan otteet ovat jatkuneet surullisina myös valmentajavaihdon jälkeen, eikä suurin Chelsea-leganda ole saanut toivottua muutosta nopealla aikavälillä.

Everton ei edelleenkään vakuuta, vaikka se onnistuikin kotonaan aiemmin tällä viikolla kaapimaan työvoiton 1–0-lukemin Newcastlea vastaan. Isännällä on kotiedun lisäksi ollut kolme päivää enemmän lepoaikaa maalittomana päättyneen Manchester United -vääntönsä jälkeen. Vieraiden sairastilannekin näyttää kehnommalta. Donny van de Beek sekä ykköstorjuja ja avainpelaaja Jordan Pickford lienevät sairastumisten takia sivussa tulevassa kamppailussa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kärkitorjujan sekä tammikuun hankinnan lisäksi tutut pelaajat Yerry Mina, Fabian Delph sekä Tom Davies jatkavat loukkaantuneiden listalla. Niin ikään sairastumisesta kärsivän Jarrad Branthwaiten pelaaminen on hieman auki, mutta Allan on edellisen Valioliiga-ottelun ulosajon vuoksi pelikiellossa Crystal Palacea vastaan. Isännillä Luka Milivojevic sekä Will Hughes ovat mahdollisuuksien rajoissa, vaikka molemmat ovat kärsineet sairastelusta. Varmuudella sivussa jatkavat Nathan Ferguson ja James McArthur.

Pelivalinnaksi tulevaan matsiin lapioidaan kotivoittoa mukavalla panostuksella. Evertonin pelillinen taso ei tällä hetkellä vakuuta ja Patrick Vieiran miehistö piti viimeksi Valioliigan kärkijoukkueen nollilla. Trendi on joukkueilla jokseenkin erilainen, minkä lisäksi muut nyanssit kääntävät kelkkaa entistä enemmän kotijoukkueen suuntaan. Vielä saadaan mukava kerroinkin, joten tähän kannattaa ehdottomasti tarttua.

10 euroa pelirahaa