to 04.01. klo 22:00

Crystal Palace - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Palaako laadukas Everton voittokantaan? Vastustajalla todella kriittiset poissaolot hyökkäyspäässä!

Tällä viikolla tarjoillaan betsinälkäisille reilusti Englannin cupia, jossa mielenkiintoisia kohteita riittää. Kilpailun kolmannella kierroksella pääsarjajoukkueet hyppäävät mukaan ja heti torstaina nähdään Valioliiga-ryhmien kohtaaminen, kun vahvassa iskussa loppuvuodesta ollut Everton vierailee Selhurst Parkilla.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vuoden viimeisessä kamppailussaan Brentfordia lukemin 3–1 kouluttaneella Crystal Palacella on muutama ikävä poissaolo. Afrikan mestaruusturnaus vie mennessään Jordan Ayewin pitkäksi aikaa, minkä lisäksi Michael Olise loukkaantui nimenomaan Brentford-ottelussa. Rob Holding, Joel Ward, Jesurun Rak-Sakyi, Check Docouré sekä mahdollisesti maalivahti Sam Johnstone ovat niin ikään kokoonpanon ulkopuolella.

Sean Dyche on saanut Evertonin pelaamaan paremmin kuin vuosikausiin. Nyt joukkueella on alla muutama tappio Valioliigassa, mutta päätä ei ole syytä painaa pensaaseen. Joulukuun alkupuolen huippusuoritukset ja neljän ottelun nollapeliputki ovat suhteellisen tuoreessa muistissa ja hiljattaisista heikommista tuloksista huolimatta ryhmä on pelillisesti oikeilla raiteilla. Ainoastaan Dele Alli, Ashley Young, Abdoulaye Docouré sekä niin ikään Afrikan mestaruudesta taisteleva Idrissa Gana Gueye ovat sivussa.

Roy Hodgsonilta vaaditaan taikatemppuja hyökkäyspään suhteen. Toki Jean-Philippe Mateta on ollut hyvä ja pystyy hieman paikkaamaan, mutta laitureiden Olisen ja Ayewin yhtäaikainen puuttuminen on äärimmäinen isku isäntien hyökkäyspelaamiselle. Betsikupongille otetaan Evertonin voitto (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Everton (1X2) kertoimella 2,71.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.