Valioliiga ma 25.04. klo 22:00

Crystal Palace - Leeds

Crystal Palace pääsee pitkästä aikaa irti Selhurst Parkilla! Katkaiseeko Patrick Vieiran miehistö tappioputkensa?

Crystal Palace on hävinnyt muutaman vierasottelun peräkkäin, mutta nyt se pääsee takaisin kotiyleisönsä eteen. Ennen tappioitaan joukkue oli todella vahvassa vedossa nimenomaan Selhurst Parkilla – Manchester Cityn kanssa tuli tasapeli, Everton sai Englannin Cupissa selkäsaunan ja sama kohtalo oli Arsenalilla pääsarjan puolella. Leeds on vakuuttavassa neljän kamppailun pisteputkessa, mutta onko Crystal Palace kuitenkin liikaa?

Leeds on napsinut neljässä viimeisimmässä ottelussaan kolme voittoa ja tasapelin. Joukkue on tarrannut kiinni sarjapaikkaansa ja on tällä hetkellä neljällä pisteellä putoamisrajan yläpuolella. Jesse Marschin miehistö on löytänyt viime aikoina vastuunkantajia, vaikka Patrick Bamford, Tyler Roberts sekä Adam Forshaw ovat yhä sivussa. Isäntä on ollut kotonaan todella vahva viime aikoina, eikä sitä sovi muutamasta vierastappiostaan huolimatta väheksyä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Luka Milivojevic sekä Michael Olise ovat pieniä kysymysmerkkejä, mutta pelaaminen on mahdollista. Ainoastaan Nathan Ferguson on pieni kysymysmerkki. Patrick Vieiran miehistö on ollut viime aikoina hieman hukassa, mutta paluu kotiyleisön eteen piristää varmasti. Leeds kohtasi viimeksi Watfordin, joten nyt vastustaja kovenee huomattavasti.

Kotijoukkue pystyy hyökkäyspäässä luomaan enemmän tilanteita, eikä vieraiden puolustuspelaaminen ole valmentajan vaihtamisen jälkeenkään loistavaa ollut. Kotivoitolle on isännän viimeaikaisten otteiden ansiosta tarjolla melkoinen kerroin, johon kiinnostaa tarttua kiinni. Crystal Palacea liputetaan tässä matsissa voittajaksi – joukkueen projekti tämän kauden osalta on vieraita kestävämmällä pohjalla ja se on antanut todella vakuuttavia näyttöjä juuri kotikentällään.

10 euroa pelirahaa