Valioliiga la 25.02. klo 21:45

Crystal Palace - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Liverpoolin katastrofipuolustaminen myös Crystal Palacen vieraana? Uhmapelaajat rahastaa molempien maalinteolla!

Tiistaina kunnon selkäsaunan Real Madridin käsittelyssä kokenut Liverpool matkustaa lauantaina Crystal Palacen vieraaksi Selhurst Parkille. Patrick Vieiran luotsaamalla kotijoukkueella on matkaa putoamisviivaan kuusi pistettä eli hätä ei ole vielä kovin suuri. Viimeiset seitsemän peliä Valioliigassa ovat kuitenkin päättyneet voittottomasti, joten ”jotain tarttis tehrä.”

Isänniltä on sivussa Sam Johnstone, Wilfried Zaha ja todennäköisesti Nathan Ferguson. James Tomkinsin ja Joel Wardin tilanne on vielä epäselvä. Jürgen Kloppilta puuttuu Thiago, Calvin Ramsay ja Luis Díaz. Arthur, Joe Gomez ja Ibrahima Konaté voivat olla kehissä, mutta ensin mainittu tuskin vielä montaakaan minuuttia kykenee pelaamaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Barstool Football

@StoolFootball
Trent man… you don’t help yourself! 😬


Vastakkain ovat siis Valioliigan surkeimmin hyökkääviin joukkueisiin lukeutuva Palace sekä järkyttävän huonosti puolustava Liverpool. Miten Uhmapelaajat lähestyy moista dilemmaa? Poolin tiistain ottelu tuo yhtälöön pienen lepoedun Palacelle, jolla oli edellisen kerran peli lauantaina Brentfordia vastaan – derbyssä tasattiin pisteet 1-1 ja Palace pelasi odotuksiin nähden hyvinkin laadukkaan pelin.

Ison panoksen betsiä ei tällä kertaa päästä survomaan, mutta molempien joukkueiden maalinteon puolesta kelpaa sijoittaa hieman yli jännäripanoksen verran lantteja. Pool on takuulla aloitteellinen pallollisesti ja omassa alakerrassa on haavoittuvuuksia, joita Palacekin kykenee hyödyntämään. Muistetaan, että Newcastle oli monta kertaa lähellä maalintekoa Pool-pelissä, vaikka Kloppin miehistöllä oli miesylivoima lähes koko ottelun.