la 09.12. klo 14:30

Crystal Palace - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Selkäsaunaa pukkaa! Liverpool hyökkää Selhurst Parkille, jonka isäntä ei vakuuta lainkaan

Crystal Palacen meno tökkii pahasti ja onnistumiset ovat loistaneet viime aikoina poissaolollaan. Joukkue nojaa todella vahvasti puolustuspelaamiseen, eikä se ole hiljattain vakuuttanut lainkaan. Selhurst Parkin isäntä saattaa ajautua entistä enemmän umpikujaan, kun vastaan saapuu Liverpoolin tähtisikermä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kova testi on tiedossa nimenomaan Roy Hodgsonin miehistön alakerralle, jonka suoritustaso on viime aikoina jättänyt toivomisen varaa. Neljässä viimeisimmässä ottelussa takkiin on tullut sekä Evertonia, Lutonia että Bournemouthia vastaan – ensin ja viimeisenä mainitut turpasaunat vieläpä kotinurmella. Everton latoi kolme osumaa ja Luton sekä Bournemouth iskivät kaksi maalia Crystal Palacen verkkoon.

Liverpool FC

@LFC
Jürgen Klopp has confirmed Alisson Becker has made a return to training ahead of our Premier League trip to Crystal Palace. 🧤

#CRYLIV

Jos pisteitä ei tule edes merkittävimpiin kilpakumppaneihin lukeutuvia joukkueita vastaan, ei hirvittävän suuria ihmeitä kannata toivoa Liverpool-ottelussa. Jürgen Klopp peluutti melko säästeliäästi vierasottelussa Sheffield Unitedia vastaan viikon ensimmäisessä ottelussa, joten Etelä-Lontoossa ykköskokoonpano lienee viheriöllä. Poissaolotilanteessa ei ole merkittäviä muutoksia.

Hiljattain polvivamman vuoksi pitkälle sairaslomalle joutuneen Joel Matipin lisäksi Andrew Robertson puuttuu alakerrasta. Laitapuolustajan tontilla Kostas Tsimikas on tosin näyttänyt kyntensä Robertsonin paikalla ja vähintäänkin täyttänyt skottipelaajan saappaat. Stefan Bajcetic, Diogo Jota sekä Thiago Alcantara täydentävät varmojen poissaolijoiden listan. Maalivahti Alisson Becker palannee pienen loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon, mutta Alexis Mac Allister on todennäköisesti yhä sivussa.

Kotijoukkueen poissaolotilanne ei näytä hyvältä. Edukseen laitapuolustajan tontilla erottunut Tyrick Mitchell on todennäköisesti sivussa ja lisäksi Eberechi Eze, Rob Holding, Jesurun Rak-Sakyi sekä pitkäaikaisloukkaantunut Cheick Doucouré puuttuvat varmasti kehistä. Lapulle otetaan, että Liverpool onnistuu vähintään kolmesti maalinteossa (Liverpool yhteensä – yli 2,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Liverpool yhteensä – yli 2,5 maalia kertoimella 2,59.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.