Valioliiga la 11.03. klo 19:30

Crystal Palace - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Syökö Manchester City lontoolaisen lilliputin välipalaksi? Isäntä ei ole voittanut otteluakaan kevätkaudella!

Crystal Palacella on ollut todella vaikea alkuvuosi. Viimeksi joukkue on voittanut joulukuun lopussa – sen jälkeen on tullut kaikki matsit huomioiden viisi tappiota ja yhtä monta tasapeliä. Tehtävä ei Selhurst Parkin isännillä tänä lauantaina helpotu, kun vieraaksi saapuu liekeissä oleva Manchester City. Vierailla on alla harvinainen viikon huili ja akut täynnä virtaa, joten seviytymistaistelua lienee isännille luvassa.

Tietysti pitää muistaa, että Manchester Cityllä on jo tulevana tiistaina Mestarien liigan toinen neljännesvälieräkamppailu. Joukkue on kuitenkin saanut huilata viikon ja tällä hetkellä sillä ei ole varaa ylimääräisiin pistemenetyksiin Valioliigassa, joten Pep Guardiola marssittaa takuuvarmasti huippumiehistön kentälle. Nyt on myös varaa, mistä valita – City on ainoana Valioliiga-joukkueena täysin terveenä eli ketään ei ole loukkaantuneena.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Manchester City

@ManCity
Good vibes only! 😁💙

#ManCity | @okx

Kuten sanottu, isännille kevätkausi on ollut todella synkkää aikaa. Tasapelejä on toki tullut ja puolustussuuntaan hyviä venymisiä muutenkin. Omassa maalisarakkeessa tulos on kuitenkin ollut laihaa, eikä City-hyökkäyksen kaltainen supervoima ole aikoihin Patrick Vieiran miehistöä testannut. Esimerkiksi kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu muistetaan siitä, kuinka Crystal Palace iski Etihadilla kaikkien yllätykseksi 0–2-puoliaikajohtoon, mutta lopulta City latoi toisella puoliajalla neljä maalia ja voitti Erling Haalandin hattutempun siivittämänä lukemin 4–2.

Isännillä Sam Johnstone on varmasti sivussa ja Nathan Ferguson ei välttämättä ole vielä täydessä kunnossa. Poissaolotilanne ei ole erityisen kehno, mutta Cheick Docouré on lisäksi pelikiellossa. On erittäin vaikeaa kuvitella, että Crystal Palacen vuoden ensimmäinen voitto irtoaisi Citizensiä vastaan. Tästä ei ole kotijoukkueelle tarjolla edes tasapeliä, vaan City ottaa vahvan rutiinivoiton kahden tai kolmen osuman erolla. Pelivalinnaksi haistellaan vierasvoitto tasoituksella (Manchester City -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Manchester City -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Manchester City -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.