Valioliiga ma 14.03. klo 22:00

Crystal Palace - Manchester City

Saako Manchester City revanssin Lontoosta? Kauden ensikohtaamisessa nähtiin jättiyllätys!

Crystal Palace voitti Manchester Cityn kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Etihadilla, mutta tempun uusiminen Selhurst Parkilla olisi silti järisyttävä yllätys. Vieraiden pelaajatilannekin palanee hieman ja nyt eletään niitä hetkiä kaudesta, kun on otettava pakkovoittoja Mestaruuden kannalta. Liverpool voitti oman ottelunsa päättyvällä kierroksella, joten ero on tällä hetkellä vain kolme pistettä. Pelattuja otteluita molemmilla on yhtä monta.

Manchester City saattaa vahvistua Joao Cancelolla sekä Nathan Akella, jotka ovat parissa edellisessä ottelussa puuttuneet Pep Guardiolan miehistöstä. Ruben Dias sen sijaan on sivussa edelleenkin noin kuukauden, mikä on toki paha menetys. Alakerrassa on kuitenkin leveyttä, kuten sarjakärjestä sopii olettaakin ja ainakin edellisessä Valioliiga-kamppailussa Manchester Unitedia vastaan John Stones sekä Aymeric Laporte selvisivät suhteellisen puhtain paperein.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Patrick Vieiran Crystal Palace on harvoja joukkueita, joka on pystynyt kaatamaan Manchester Cityn tällä kaudella. Lokakuun lopussa lontoolaiset hakivat sensaatiomaisen 0–2-vierasvoiton, mikä on toistaiseksi kenties koko kauden suurin yksittäinen yllätys. Crystal Palace on ollut myös hiljattain vahvassa vireessä, kun se on voittanut neljässä viimeisimmässä kilpailullisessa ottelussaan kolmesti ja tehnyt samalla otannalla yhdeksän täysosumaa.

Manchester Cityn tehot jäivät alkuviikon Mestarien liigan ottelussa Sportingia vastaan piippuun. Toki väännössä oli alusta loppuun saakka pelailun makua ensimmäisen kohtaamisen 5–0-tuloksen takia. City oli Manchesterin paikallisessa vakuuttava viime viikonloppuna ja se on jälleen kerran jättimäinen suosikki voittamaan. Joukkue on kuitenkin päästänyt Liverpoolin mukaan mestaruustaisteluun, eikä sen pelaaminen ole tuloksellisesti tai muutenkaan kauden parhaalla tasolla.

Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Vaikka Stones–Laporte-topparipari on Valioliigassa eliittiä, tuo Diasin pitkä poissaolo uudenlaisen muuttujan Cityn tekemiseen. Kuinka hyvin kaksikko löytää tasaisuutensa? Crystal Palace latasi sesongin ensimmäisessä kohtaamisessa peräti kaksi maalia, joten hyvävireisen joukkueen onnistumista kotona ei voisi pitää suurena yllätyksenä.

10 euroa pelirahaa