Valioliiga ke 18.01. klo 22:00

Crystal Palace - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ota 25€ ilmaisveto: Betsaa huippuvireiselle Manchester Unitedille ja saat sen!

Manchester United nappasi viikonloppuna voiton rakkaan vihollisensa Manchester Cityn kustannuksella. Faktaa on kuitenkin, että joukkueen kurssi vahvasti nousussa – Erik ten Hagin miehistö on tällä hetkellä valovoimaisin koko Valioliigassa. Eroa toisella sijalla majailevaan Cityyn on enää piste ja sarjakärki Arsenal on yhdeksän paunaa edellä. On äärimmäisen vaikeaa uskoa, että Unitedille koituisi ongelmia alavireisen Crystal Palacen vieraana.

Crystal Palacen MM-kisojen tuoma “toinen startti” Valioliiga-sesonkiin ei ole sujunut ruusuilla tanssien. Viiden ottelun otannalla isäntä on kerännyt vaivaiset kaksi pistettä ja saanut rumasti takkiin. Huolestuttavinta on ollut hyökkäyspään onnistumisten merkittävä väheneminen – edellä mainitulla otannalla ryhmä on kyennyt iskemään vain kaksi maalia. Toki se ei ole paikoilla missään vaiheessa mässäillyt, mutta nollille Patrick Vieiran miehistöllä ei ainakaan seuraavassa matsissa olisi millään varaa jäädä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Manchester United

@ManUtd
Erik has liked what he's seen from @AGarnacho7 in recent weeks 👏

#MUFC || #CRYMUN

Keskinäisessä vertailussa täysin ylivertainen Manchester United porskuttaa voittoputkessa. Kaikkiaan joukkue on pelannut Qatarin karkeloiden jälkeen seitsemän ottelua Englannin kentillä ja voittanut ne kaikki. Pelaajatilanne on niin ikään erinomainen, sillä ainoastaan Jadon Sancho, Diogo Dalot sekä Donny van de Beek ovat merkittävistä tekijöistä sivussa – toki jälkimmäisen rooli on ollut lähinnä vaihtopelaajana. Vierailla sen sijaan on tällä osastolla uudehkoja huolia, kun Joachim Andersen on luultavasti Nathan Fergusonin sekä James McArthurin lisäksi telakalla.

Crystal Palace on tuloksiaan parempi, mutta Manchester United on sille väistämättä liikaa. Tällä hetkellä kotkapaidoilla on tukkoista eikä sen itseluottamus ole parhaalla tolalla – vierailija on täysi vastakohta. Pelivalinnaksi maistuu 1X2-markkinassa Manchester Unitedin voitto, jolle tarjottu kerroin on yllättävän makoisa.

Betsaa Manchester Unitedille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Manchester United), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Manchester United” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.