Valioliiga ke 04.01. klo 22:00

Crystal Palace - Tottenham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Jääkö Tottenham jälleen ilman voittoa Valioliigassa? Uhmapelaajat rahastaa Spursin ahdingolla!

Uudenvuodenpäivänä Aston Villalle 0-2 hävinnyt Tottenham vierailee Selhurst Parkilla keskiviikkona. Kotijoukkue Crystal Palace on Valioliigan sarjataulukossa varsin turvallisesti keskikastissa ja vieraaksi saapuva paikallisvastustaja puolestaan viidentenä. Tottenham on ollut pelillisesti tällä kaudella pettymys, mutta UCL-paikat ovat silti edelleen enemmän kuin realismia.

Crystal Palace on suorittanut jälleen ihailtavan vahvasti omassa päässä kenttää. Kotkia vastaan on vaikeaa luoda laadukkaita maalipaikkoja ja omissa onkin helissyt tällä kaudella vasta 21 kertaa – tämä on koko Valioliigan seitsemänneksi paras saldo. Hyökkäyspäässä sen sijaan ratkaisuvoima lepää lähinnä ailahtelevien Wilfried Zahan ja Odsonne Edouardin harteilla.

Wilfried Zaha

@wilfriedzaha
Good way to end the year, amazing team performance! Back in business 🫡

Wishing you all the best for 2023!


Palacelta James Tomkins palaa pelikieltonsa jälkeen miesvahvuuteen, mutta Tyrick Mitchellin pelikielto kestää vielä tämän ottelun yli. Sam Johnstone, James McArthur ja Nathan Ferguson jatkavat lasaretissa. Antonio Conte joutuu jälleen tulemaan toimeen ilman Richarlisonia, Lucas Mouraa ja Rodrigo Bentancuria – lisäksi Dejan Kulusevski voi missata pelin loukkaantumisen takia. Yves Bissouma on sen sijaan pelikiellossa.

Mikä versio Spursista nähdään tällä kertaa? Brentfordia ja Villaa vastaan liljanvalkoisten alakerta oli paikoitellen aivan hukassa, joten kyllä Selhurst Parkilla hierotaan käsiä juuri nyt yhteen. Crystal Palacelle päästään tuuttaamaan ohutta DNB-betsiä, mutta kovin isoa panosta tähän ei enää saa – markkina on viisas ja kertoimet liikkuvat pääosin siihen suuntaan kuin niiden pitääkin.