Valioliiga ti 18.10. klo 22:15

Crystal Palace - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolves saa tärkeän topparinsa takaisin! Pysyykö nolla Selhurst Parkilla?

Edelleen ilman päävalmentajaa luoviva Wolves vierailee Valioliigan viikkokierroksella Selhurst Parkilla. Susipaidat onnistuivat voittamaan viikonloppuna vain vaivoin Nottingham Forestin ja kolmen pisteen turvin joukkue nousi putoamisviivan päälle. Tiistailta ei kannata Wolves-mielisten odottaa montaakaan pistettä.

Palace pelasi viikonloppuna sen sijaan Leicesteriä vastaan maalittoman tasapelin. Ottelu oli varsin mitäänsanomaton ja peli oli ajoittain jopa heikkotasoista. Kotkien kannalta huolestuttavaa oli, ettei Leicester-veskari Danny Wardia päästy testaamaan oikeastaan kuin kertaalleen. Patrick Vieiran miehistö on luonut tällä kaudella ylipäätään melko kehnosti maalipaikkoja.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Wolves

@Wolves
Diego Costa antics. 😂


Jack Butland, James McArthur, Chris Richards, Nathan Ferguson ja Nathaniel Clyne jatkavat Crystal Palacelta sivussa. Will Hughes on sairastellut ja pelikunto on epävarma. Wolvesilta Chiquinho, Raúl Jiménez, Pedro Neto ja Sasa Kalajdzic miehittävät sairastupaa. Nathan Collins palaa pelikieltonsa jälkeen kehiin.

Lapulle lähtee tiistai-illan koitokseen BTTS-veto ja pelataan ei-vaihtoehtoa. Collinsin paluu Wolvesin alakertaan jykevöittää vieraiden nollapelimahdollisuuksia eikä muutenkaan Palace nykytilassaan pursua maalintekouhkaa. Wolvesin maalit kymmenessä ottelussa voi taasen laskea yhden käden sormilla, joten kyllä tässä voidaan jäädä taas hyvin vaikka maaleitta.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Molemmat joukkueet eivät tee maalia kertoimella 1,86.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,86 🤘