CR4ZY - Sprout

ke 17.07. Klo 18:15

CR4ZYllä helppo aloitus minoreissa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

CS:n osalta viikko aloitetaan keskiviikkona, kun Berliinin Majorin Minor-turnaukset pyörähtävät käyntiin Euroopassa. Keskiviikkoiltana toisensa kohtaavat CR4ZY sekä Sprout. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja alkaa 18:15.

CR4ZY on esittänyt hieman ristiriitaisia otteita joukkueen uuden nimen brändäyksen jälkeen (ent. Valiance). Joukkue osoitti kuitenkin iskukykynsä ESL One New Yorkin Euroopan karsinnoissa ja jäi yhden karttavoiton päähän turnauspaikasta taivuttuaan 2-1 G2 ja kennyS:lle.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Joukkueen tulivoimaisin pelaaja on ollut Serbialainen huNter, joka johtaa joukkueensa tilastoja 1,26 -ratingilla viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Joukkueen suomalaispelaaja ottoNd on esittäny varsin epätasaisia otteita ja mieheltä kaivataankin päivän ottelussa ennemmän mousesports-sarjan kaltaista suorittamista.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Saksalainen Sprout on keskittynyt pienempien online-sarjojen grindaamiseen, josta makeimpana voittona viime ajoilta on FURIAn kaataminen BO1:ssä. Sprout on vankistanut asemiaan vakiojoukkueena tier2-turnauksissa, mutta ainakaan vielä joukkueesta ei ole haastamaan terävintä kärkeä.

Joukkueet kohtasivat New Yorkin turnauksen qualifierissa, ja CR4ZY oli parempi suoraan kahdessa kartassa 2-0. Paras yhdestä otteluissa molemmat saavat poistaa kolme karttaa, joten todennäköinen karttavalinta asettuu yleensä molemmille keskivahvaan karttaan. Sproutin kannalta valitettavaa on, että Sproutin hyvät kartat ovat myös CR4ZYlle vahvoja karttoja. Todennäköinen karttavalinta illan kohtaamiseen on Dust2 tai Mirage, joissa molemmissa ottoNd:n joukkue saa etulyöntiaseman.

Pelivalintana illan otteluun toimiikin CR4ZYn pelitasoitus. Mikäli joku bookkeri tarjoaa alempaa linjaa, voi kohteeseen panostaa hieman lisää unitteja.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!