ke 17.07. klo 17:00

North - BIG

Northille kelpaa vain voitto

CS:n osalta viikko aloitetaan keskiviikkona, kun Berliinin Majorin Minor-turnaukset pyörähtävät käyntiin Euroopassa. Keskiviikkoiltana toisensa kohtaavat North sekä BIG. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja ottelu alkaa 18:15.

North ei ole vielä pelannut pelejä heinäkuussa, ja joukkueen edelliset näytöt ovat ESL Pro Leaguen finaaleista, joissa joukkue kärsi katkerat 2-1 tappiot sekä MIBRille että FaZelle. Joukkue onkin nyt päässyt keskittymään rauhassa harjoitteluun muutaman viikon ja nostamaan iskukykyä Berliinin Major-turnauksen lähestyessä. Joukkueen ainoa tavoite on edetä jatkoon minorista ja varmistaa paikkansa syksyn suurimpaan turnaukseen. Joukkuetta on jo pitkään leimannut alisuorittaminen ja syksyllä voisi olla aika sinetöidä joukkueen paikka Tanskan cs-rintamassa heti Astraliksen takana.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Kympillä 50€ pelirahaa!

BIGin kesä on ollut vaikea. Ainoa valonpilkku on 2-1 voitto MIBristä Colognen turnauksessa, mutta muuten joukkueen suorittamisen taso on ollut todella surullista. Joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa omissa karttavalinnoissaan puhumattakaan vastustajan kartoista. Ainoa positiivinen ennusmerkki joukkueen tekemiseen on, että joukkue on historiassaan parantanut aina merkittävästi suoritustasoaan, kun panoksena on karsiminen turnaukseen kotimaassa. Tästä huolimatta gob b:n joukoilla on todellinen tasonnoston paikka majoriin edetäkseen.

Karttavalinnan osalta sävelet ovat selvät. North pystyy poistamaann kaikki kolme heikkoa karttaansa omilla banneillaan. Tämän jälkeen jäljelle jää vain Northia suosivia karttoja, joissa BIGin ei pitäisi pystyä haastamaan voitosta. Todennäköisin pelattava kartta on Inferno, jossa BIG on saanut kohtuullisia tuloksia. CT-aloituksella joukkue voi onnistua saamaan double digit tuloksen tulostaululle.

North lähtee ansaitusti otteluun ennakkosuosikkina ja pelivalinnassa luotetaan tanskalaisiin kierrostasoituksen verran.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>