pe 05.06. klo 00:45

100 Thieves - Cloud9

Lohkojumbot kohtaavat

Blast Premier -turnauksen Amerikan showdown jatkuu torstain ja perjantain välisenä yönä. Turnauksessa on palkintona kolme jatkopaikkaa kesäkuun lopussa pelattavaan finaaliturnaukseen. Illan toisessa ottelussa kohtaavat 100 Thieves ja Cloud9 ovat kehnoilla sijoilla omassa lohkossaan. Cloud9 on viimeisenä hävittyään molemmat aikaisemmat ottelunsa, kun taas 100 Thieves on toiseksi viimeinen hävittyään toisen ottelun ja pelattuaan tasapelin toisessa ottelussa.

Kertoimien valossa 100 Thieves on asetettu pieneksi ennakkosuosikiksi yön otteluun. Kummankaan joukkueen suorittaminen ei ole ollut timanttista tässä turnauksessa, mutta on joukkueilla käynyt kehno tuurikin. Cloud9 esimerkiksi johti lohkon ykkössijaa hallussaan pitävää EG:tä viime ottelussa 12-3, mutta hävisi ottelun 14-16. 100 Thieves johti EG:tä omassa ottelussaan Nuken terroristipuolella 7-2, mutta hävisi ottelun 12-16.

Yön ottelussa nähdään todennäköisesti, jokin hieman perinteisempi kartta, kuten Train, Inferno tai Dust 2. Joukkueet ovat hyvin tasaväkisiä kyseisissä kartoissa ja on lupa odottaa todella tasaista ottelua. Cloud9 ei ole vielä kertaakaan voittanut 100 Thievesiä keskenäisissä kohtaamisissaan, mutta lähelle joukkue on päässyt. Yöllä joukkueet pelaavat ensimmäisen BO1-ottelun keskenään, joten mitä tahansa voi sattua. Tämän takia pidetään panokset matalina, ja nautitaan toivottavasti tasaväkisestä ottelusta.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>