to 04.06. klo 21:30

Fnatic - Dignitas

Ottelu, joka sytyttää.

Blast Premier -turnauksen euroopan showdown jatkuu torstaina monella mielenkiintoisella ottelulla. Turnauksessa on tarjolla kolme jatkopaikkaa kesäkuun lopussa pelattavaan finaaliturnaukseen. Illan viimeinen euroopan ottelu alkaa klo: 21:30. Ottelussa nähdään hyvin mielenkiintoinen derby, sillä legendaarisesta 87-0 -NiP joukkueesta koostuva Dignitas saa vastaansa vanhat tuttunsa Fnaticista. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Viimeksi joukkueet kohtasivat hieman yli kuukausi sitten, jolloin Dignitas voitti paras kolmesta -formaatilla pelatun ottelun lukemin 2-1. Näiden joukkueiden kohtaamisissa on aina erityinen lataus, ja joukkueiden aiemmat tulokset eivät paina mitään. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa pelattiin yhteensä 113 kierrosta. Kyseisessä ottelussa kaksi karttaa menivät jatkoajalle.

Illan ottelun karttavalinnat ovat hyvin mielenkiintoiset. On vaikea veikata, mihin karttaan joukkueet tähtäävät, sillä molemmilla on laaja karttavalikoima ja hyvä pelikunto useassa eri kartassa. Dignitasta auttaa se, että Fnatic on viime aikoina ollut hieman heikossa vireessä, mutta kuten aiemmin sanottua, on se silti hyvin mitätön fakta. Fnatic syttyy otteluun täysin eri tavalla, kuin muihin, sillä näiden pelaajien välinen rivalry ulottuu vuoteen 2013.

Ottelusta tulee varmasti hyvin tasainen. Riippuu paljon ottelun kartasta, että kumpi joukkue lähtee otteluun vahvemmalla jalalla. Pelattavaa karttaa on vaikea veikata, joten lähdetään pelaamaan kierrosmäärän ylittymistä, joka ei todellakaan ole harvinaista, kun nämä joukkueet kohtaavat.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>