FaZe - NRG

ma 15.07. Klo 00:45

Tasainen taisto finaalipaikasta

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Blast Pro Series Los Angeles -turnauksen pudotuspelit ovat edessä. Ensimmäisenä turnauspäivänä pelattiin kaikki lohkovaiheen BO1 -ottelut, jotka menivät suunnilleen odotetusti. FaZe, NRG, Cloud9 ja Liquid etenivät pudotuspeleihin, jotka pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Illan toisessa välierässä NRG ja FaZe ottavat mittaa toisistaan BO3 -ottelussa. Ottelun on kerrottu alkavan klo: 00:45 Suomen aikaa sunnuntaiyönä.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat mielenkiintoiset. FaZe oli ensimmäisenä päivänä odotetun huono, mutta NRG ei pelannut myöskään hyvin. Molemmat joukkueet ovat ailahtelevia viime aikaisten kokoonpanomuutoksien takia, mutta potentiaalia löytyy molemmista joukkueista.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

FaZe voitti ensimmäisenä turnauspäivänä kolme ottelua, kun NRG voitti kaksi. FaZe hävisi Liquidille ja Cloud9:lle, kun NRG hävisi Liquidille, FaZelle ja pelasi tasapelin Cloud9:a vastaan. NRG:n ja FaZe:n välinen ottelu ensimmäisenä päivänä pelattiin Nukessa. Kyseistä karttaa ei todennäköisesti nähdä tulevassa BO3 -sarjassa, ellei FaZe päätä valita sitä.

Ottelun karttavalikoima on hyvin tasainen. FaZe tulee valitsemaan joko Nuken tai Dustin, joista ensimmäinen on riski, sillä NRG:llä on ollut aikaa korjata edellisessä ottelussa tekemänsä virheet. NRG puolestaan voi valita omaksi kartakseen Trainin tai Miragen, jotka molemmat ovat erinomaisia karttoja NRG:lle, mutta ei niinkään FaZe:lle.

Molemmat joukkueet saavat siis edun omissa kartoissaan, sillä joukkueet ovat heikkoja toistensa hyvissä kartoissa. Ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään kolme karttaa, jonka vuoksi yli 2,5 karttaa yli kahden kertoimella on loistava vedonlyöntikohde yön otteluun.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!