la 11.05. klo 21:00

Astralis - ENCE

ENCE hyvin vahvoilla finaalissa!

Blast Pro Series Madrid 2019 on loppusuoralla. Edessä häämöttää enään vain finaali, jonne turnauksen kaksi parasta joukkuetta — Astralis ja ENCE ovat selvinneet. Finaali on turnauksen muista otteluista poiketen BO3 -ottelu. Illan finaalissa todellakin selviää, että onko ENCE valmis haastamaan maailman parhaan joukkueen.

ENCE voitti Astraliksen Dust 2:ssa pelatussa BO1 -ottelussa turnauksen lohkovaiheessa. Ottelu päättyi lukemiin 16-13 ENCE:n hyväksi, vaikka suomalaisjoukkue olikin jo 2-8 häviöllä. ENCE todisti ainakin pystyvänsä haastamaan Astraliksen yhdessä tanskalaisten parhaista kartoista, mutta tosi on, että BO1-ottelu ei todista vielä mitään. Finaali ja BO3 formaatti on sitä varten.

Finaali on etenkin siitä mielenkiintoinen, että kumpikaan joukkue ei ole vielä pelannut Vertigoa. Molempien joukkueiden ns. ”permabänni” oli Cache, joka poistui karttavalikoimasta. Kumpi joukkueista uskaltaa jättää Vertigon poistamatta ja nähdäänkö kyseinen kartta mahdollisesti jopa ottelun karttavalinnoissa?

Kympin talletuksella viisinkertainen rahasumma!

Muista kuudesta kartasta ENCE:llä on erittäin makoista mahdollisuudet karttavoittoon Miragessa ja Trainissa, joissa molemmissa ENCE on pelannut äärimmäisen hyvin. Kumpikaan kartoista ei ole Astraliksen parhaimmistoa, mutta kun kyse on Astraliksesta, on kartat silti erittäin hyviä tanskalaisille.

Astralis saa otteluun halutessaan Infernon tai Nuken, joissa tanskalaisjoukkue on ollut dominoiva lähes vuoden ajan. Astralista ei ole pystynyt haastamaan kummassakaan kartassa lähes kukaan muutamia otteluita lukuunottamatta.

Karttavalintoja on tässä ottelussa Vertigon takia todella vaikea ennustaa. Ottelun vedonlyöntiä silmällä pitäen kannattaa odottaa, että kartat julkaistaan, ja jos Astralis saa otteluun Nuken tai Infernon omaksi kartakseen, on siihen lyötävä Astraliksen miinusmerkkistä kierrostasoitusta.

Jos ENCE saa otteluun Miragen tai Trainin omaksi kartakseen, kannattaa siihen karttaan lyödä ENCE:ä plusmerkkisellä kierrostasoituksella. ENCE:llä on Astralista vastaan laaja karttavalikoima, joka mahdollistaa myös ENCE:n turnausvoiton.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>