Astralis - Na'Vi

la 11.05. Klo 16:00

Tanskalaista dominointia

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Blast Pro Series Madridin ensimmäinen päivä on takana. Turnauksen toinen ja viimeinen päivä on tänään lauantaina. Lauantai on pakattu täyteen yhdeksällä lohkovaiheen ottelulla, joiden jälkeen pelataan finaali turnauksen kahden parhaan joukkueen kesken. Turnauksen ylivoimainen ennakkosuosikki Astralis pelasi eilen todella hyvin ja he ovatkin suuri suosikki etenemään finaaliin asti.

Astralis kohtaa tänään klo: 16.oo Suomen aikaa arkkivihollisensa Na’Vi:n. Ottelu pelataan tuttuun tyyliin BO1 -formaatilla. Astralis lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä karttana toimii heille erittäin hyvin sopiva Dust 2.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Na’Vi hävisi turnauksen ensimmäisessä ottelussa suomalaisjoukkue ENCE:lle murskalukemin 4-16. Toisessa ottelussa Na’Vi voitti umpisurkean Cloud9:n helposti 16-7. Na’Vi:sta huokui turnauksen ensimmäisenä päivänä tuttu epävarmuus ja turhautuminen. Tänään on kuitenkin lupa odottaa jo huomattavasti laadukkaampaa Na’Via, sillä ensimmäiset turnauspäivät ovat ukrainalaisjoukkueelle aina vaikeita.

Astralista vastaan pieni tasonnosto ei kuitenkaan riitä. Na’Vi:n pitää pelata paremmin, kuin koskaan ennen, sillä Astraliksesta huokuu joukkueen halu voittaa tämä turnaus. Astralis haluaa todistaa olevansa vieläkin maailman paras joukkue, ja Astraliksen pitkällä tauolla joukkue on varmasti pystynyt hiomaan itsestään vieläkin parempia.

Kotikartassaan hyvin valmistautunut Astralis on liian kova vastus Na’Vi:lle ja 4,5 kierroksen tasoituslinja on todella pieni.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!