la 11.05. klo 17:20

Cloud9 - NiP

Cloud9 täysin vastaantulija

Blast Pro Series Madridin toinen päivä on alkamaisillaan. Illan otteluista löytyy hyviä vedonlyöntikohteita ja viihdykettä lauantai-illan kunniaksi.

Cloud9 ja NiP asettuvat vastakkain BO1 -ottelussa, joka alkaa klo: 17:20 Suomen aikaa. NiP lähtee otteluun ennakkosuosikkina varsinkin, kun ottelu pelataan Nukessa, joka on osoittautunut erittäin hyväksi kartaksi ninjoille viime aikoina.

Kympin talletuksella viisinkertainen rahasumma!

Cloud9 on todella keskeneräinen ja huomattavasti huonotasoisempi joukkue, kuin NiP. Ensimmäisenä päivänä Cloud9 voitti juuri ja juuri umpisurkean Giantsin lukemin 16-14. Toisessa ottelussa vastaan asettui Na’Vi, jota Cloud9 ei odotetusti pystynyt edes haastamaan. Cloud9 on täysin vastaantulija näissä kekkereissä ja se tulee näkymään myös illan ottelussa NiP:ä vastaan.

Cloud9 ei ole pelannut Nukea viimeisen kolmen kuukauden aikana kertaakaan virallisissa otteluissa, kun taas NiP on viime aikoina pelannut kyseistä karttaa todella paljon ja hyvin tuloksin. NiP tulee voittamaan illan ottelun monen kierroksen erolla, jos joukkueet pelaavat omalla tasollaan.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>