Liquid - NRG

su 26.05. Klo 22:00

Kerääkö Liquid rivinsä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

CS summit -turnauksessa pelattiin viimeiset lohkovaiheen pelit la-su yönä, ja jäljellä on enää sunnuntaina välierät ja finaali. Välierissä palataan tutumpaan BO3:een (paras kolmesta), ja perinteisempään pick & ban -vaiheeseen. Toisessa välierässä on amerikkalaisjoukkueiden välinen kamppailu kun Team Liquid saa vastaansa turnauksessa positiivisia otteita esittäneen NRG:n. Ottelu alkaa Suomen aikaa 22:00.

Liquid selvitti tiensä ilman ongelmia neljän parhaan joukkoon, koska Ghost ja Renegades olivat turnauksen selkeästi heikoimmat joukkueet. Muuten Liquidin esitys jättää todella paljon kysymyksiä ilmaan, koska joukkueen callit ja kommunikaatio oli todella kyseenalaista suuressa osassa karttoja. Joukkue käytännössä lahjoitti liukuhihnalta kierroksia vastustajille. Tämän lisäksi joukkue kärsi katkeran 2-1 tappion MIBRille kesken turnauksen NA ECS finaaleissa.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO + MM95-kollege!

Vastustaja NRG päätyi identtiseen tulokseen Liquidin kanssa lohkovaiheessa, mutta joukkueen kierrosero oli huomattavasti parempi, joten lohkotuloksissa NRG oli Liquidin edellä. NRG:n vahvuutena summitissa on ollut äärettömän tasainen suorittaminen joukkueen sisällä, peräti neljä pelaajaa ovat 0,02 ratingin sisällä toisistaan, mikä on todella harvinaista 10 kartan otannalla. Tilastokärkenä on joukkueen bulgarialainen vahvistus CeRq, joka on toimittanut tässäkin turnauksessa todella paljon kriittisiä tappoja.

Karttoja vertailtaessa voidaan todeta, että vain Liquidilla on permabanni (Train). NRG saattaa silti haluta käyttää oman banninsa Vertigon poistoon, koska joukkueella on vielä todella vähän pelejä alla ko. kartassa. NRG ottaa todennäköisesti omaksi valinnakseen Miragen, mutta Liquidilla on suurempi pohdinnan paikka. Joukkueen default-valinta Overpass on todella vahva myös NRG:lle, joten joukkue saattaa päätyä valitsemaan Infernon suuremman edun saamiseksi NRG:tä vastaan.

Huolimatta Liquidin epätasaisesta suorittamisesta, on joukkue lähtökohtaisesti merkittävästi edellä vastustajaansa. Lohkovaiheen peleistä suurin osa oli merkityksettömiä loppua kohden, koska jatkopaikka oli jo käytännön varma Liquidille. Varsinkin omassa kartassaan Liquid on selkeä ennakkosuosikki ja tähän luotetaan myös pääkohteessa. Pienemmällä lapulle poimitaan kierrosoveria NRG:n karttaan, koska joukkue saa lähes varmasti omassa kartassaan 11 kierrosta tai enemmän.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!