Vitality - ENCE

su 26.05. Klo 19:00

Riittääkö ZywOon vire?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

CS summit -turnauksessa pelattiin viimeiset lohkovaiheen pelit la-su yönä, ja jäljellä on enää sunnuntaina välierät ja finaali. Välierissä palataan tutumpaan BO3:een (paras kolmesta), ja perinteisempään pick & ban -vaiheeseen. Ensimmäisessä välierässä kohtaavat ranskalainen Vitality ja suomalainen ENCE ja ottelu alkaa Suomen aikaa 19:00.

Vitality eteni vakuuttavasti lohkovaiheen voittoon kärsien vain kaksi tappiota kymmeneen karttaan, joista toinen juurikin ENCElle. Joukkueen pelaajat ovat onnistuneet tasaisella rintamalla ja joukkueen pelaajista peräti kolme on parhaan viiden ratingin joukossa turnauksessa. Joukkueen tähtipelaaja ZywOo on ollut todella kovassa iskussa, ja on ansaitusti pelaajatilastojen piikkipaikalla hänen K/D:nsa ollessa yli 20 tappoa edellä kaikkia muita pelaajia turnauksessa.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO + MM95-kollege!

ENCEn turnaus on ollut todella kaksijakoinen, joukkue pelasi 1-1 kaikkien vastustajien kanssa, ja varsinkin vastustajan karttavalinnoissa ENCE oli todella pahasti hätää kärsimässä suurimmassa osassa kohtaamisista. Vastaavasti taas ENCEn omat kartat sujuivat lohkovaiheessa pääosin todella vakuuttavasti, ja joukkue on onnistunut selkeästi vahvistamaan oman map-poolinsa kärkeä. Välierässä kahden kartan voittoon vaaditaan kuitenkin heräämistä joukkueen duunariosastolta aerialilta sekä xseveNiltä. Molemmat ovat suorittaneet tähä asti turnauksessa hieman alle oman potentiaalinsa, ja kurssin on käännyttävä mikäli joukkue mielii kaataa turnausta dominoineen Vitalityn ja ZywOon.

Karttojen valinnan osalta etu on lievästi ranskalaisilla. Joukkue on harjoitellut Vertigon riittävän hyvin, joten ranskalaisilla ei ole tällä hetkellä varsinaista permabannia. ENCE taas poistaa ensimmäisenä Vertigon lähes varmasti. Tämä jättää Vitalitylle auki omaksi kartakseen sekä Overpassin että Dust2:n, jotka molemmat suosivat vahvasti heitä ENCEä vastaan. Vitality taas käyttää oman banninsa Trainiin, koska se on eniten ENCEä suosiva kartta. Tämä jättää auki Miragen, jossa ENCE on ollut todella vahva, joten sarja eteneekin suurella todennäköisyydellä kolmannen kartan ratkaisuun. Pelivalinnoissa luotetaankin molempien hoitavan omat karttansa ilman suurempia ongelmia.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!