la 23.05. klo 22:10

Team Liquid - Made in Brazil

Liquidin herätyskello soi

DreamHack Mastersin kevätturnauksen pelit jatkuvat jälleen lauantaina, kun iltapäivästä pelataan Euroopan-lohkon pelit ja illasta NA:n peli. Myöhäisillan ottelussa NA:n puolella kohtaavat oman alueensa titaanit Liquid ja MIBR. Ottelu alkaa 22:10 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Liquid aloitti DreamHackin omalta osaltaan tappiolla, kun joukkue vei nimiinsä avauskartan, mutta kaksi seuraavaa karttaa kääntyivät pienimmällä mahdollisella kahden kierroksen erolla FURIAlle. Pelin päähahmo oli tällä kertaa HEN1, joka oli selvästi tilastojen valossa paras pelaaja serverillä, ja hänen yksilösuorituksensa käänsivät tarvittavat kierrokset brasilialaisten eduksi. Huolimatta tappiosta oli pelissä Liquidin osalta paljon hyviä elementtejä, ja toisena päivänä 50-50 kierrokset olisivat menneet amerikkalaisten suuntaan ja niin myös ottelu. Suurin huolenaihe oli joukkueen CT-pelaaminen, kun joukkue ei saanut yhtään ehjää CT-puoliskoa kolmeen karttaan. Joukkueen pelaajista EliGEllä oli hiljainen peli ja varsinkin hänen osaltaan nähdään todennäköisesti varsin erinäköiset tilastot tänään.

MIBR aloitti omat pelinsä Chaosta vastaan 2-0 voitolla, kun lohkon ennakkoo heikoimmasta joukkueesta ei ollut vastusta brasilian jättiläiselle. MIBR toi turnaukseen uuden pelaajan trk:n, jonka debyytti antoi vielä toivomisen varaa, kun avausottelussa tilastot jäivät vielä vaatimattomiksi. MIBR on yrittänyt hakea ehjää palapeliä kokoonpanon osalta jo pidemmän aikaa coldzeran jätettyä joukkueen, mutta tähän mennessä palaset eivät ole vielä loksahtaneet kohdalleen ja trk:n osalta tilanne nähdään parin kuukauden päästä. Vaikka eilinen ottelu Chaosta vastaan näyttikin vaivattomalle, nousee lauantain vastuksen taso merkittävästi ja Liquidin kaataminen ei tule samalla pelaamisen tasolla. Uuden pelaajan liittyminen kokoonpanoon näkyy enemmän parempia joukkueita vastaan.

Liquid jatkaa Trainin poistamista ja MIBR poistaa Nuken totuttuun tyyliin. MIBR kärsii banneista enemmän, kun Train on joukkueella vahva kartta ja tämä pakottaa joukkueen valitsemaan Overpassin ja Dust2:n välillä, joissa molemmissa myös Liquid on vahva. Liquid taas luottanee omassa kartassaan Mirageen tai Vertigoon, kun Inferno on joukkueelle pieni mörkö huolimatta vakuuttavista tilastoista. Paperilla karttojen osalta joukkueet eivät saa suurta eroa suuntaan tai toiseen, kun vain Vertigo on enemmän Liquidille kallellaan. Liquidia suosivat kuitenkin muut tekijät, kun joukkue on kokonaisuutena parempi joukkue ja MIBRin suoritustasoa alentaa väkisinkin trk:n liittyminen. Pelivalintana otteluun otetaankin Liquidin ottelun tasoitusta.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleTeam Liquid - Mibr23.05.2020