la 23.05. klo 18:30

MAD Lions - compLexity Gaming

Luvassa tiukka vääntö

DreamHack Mastersin kevätturnauksen pelit jatkuvat jälleen lauantaina, kun iltapäivästä pelataan Euroopan-lohkon pelit ja illasta NA:n pelit. Illan toisessa ottelussa Euroopan lohkon B puolella kohtaavat MAD Lions ja Complexity. Ottelu alkaa 18:30 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Tanskalaiset leijonat avasi turnauksen tappiolla, kun joukkue taipui saksalaiselle BIGille kolmannessa kartassa ja hävisi ottelun. Leijonat vaikutti jo marssivan helppoon voittoon, kun se ryösti BIGin karttavalinnan. Tätä seurasi kuitenkin yllätystappio leijonien omassa bravuurikartassa Nukessa, kun joukkue ei onnistunut kirimään ct-puolella BIGin johtoa kiinni, vaan BIG sinetöi kartan 16-7, voitettuaan 6/8 kierrosta toisella puoliskolla. Tanskalaisten riveistä ei löytynyt pelastajaa, kun syrsoN oli todella vakuuttavassa vireessä ja toi tarvittavan eron joukkueiden välille.

Complexity avasi DreamHackin voitolla, kun joukkue voitti alavireistä peliään jatkaneen mousesportsin, joka vaikuttaa kadottaneen pelinsä täydellisesti. Joukkueen paras oli jo liiankin totuttuun tyyliin k0nfig, mutta positiivisin yllättäjä oli poizon, joka sai vihdoin molempiin karttoihin positiivisen KD:n ottelusarjassa. Complexity on venynyt viimeiset kuukaudet kovalla prosentilla vastustajia vastaan vähintään yhden kartan voittoon, mutta eilisen kaltaiset 2-0:t ovat olleet joukkueelta harvassa kärkikastin joukkueita vastaan.

Karttojen osalta MAD Lions poistaa Infernon ja Complexity poistaa permabanninsa Overpassin. Tämä jättää auki leijonille auki jälleen Nuken, joka eilisestä tappiosta huolimatta on todennäköinen valinta. Complexity taas todennäköisesti luottaa Trainiin, jossa joukkue on esiintynyt edukseen, vaikka sillä on enemmän pelattujakin karttoja tarjolla. Pelivalinnassa luotetaan, että leijonat eivät petä toista päivää putkeen omassa kartassaan ja valinnaksi lukitaan MAD Lionsin oman kartan voittoa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleMad Lions - Complexity Gaming23.05.2020