la 05.12. klo 14:00

Mousesports - GODSENT

Mousesports matkalla sunnuntain finaaliin

Dreamhack Masters 2020 Winter -turnaus on edennyt jo pitkälle pudotuspeleihin. Jäljellä on enään neljä joukkuetta, jotka kamppailevat lauantaina finaalipaikasta. Päivän ensimmäisessä ottelussa Mousesports saa vastaansa suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjalan edustaman GODSENT:n. Ottelu alkaa klo: 14:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Joukkueet kohtasivat vastikään kaksi päivää sitten, jolloin otteluennakossamme kerrottiin Nuken olevan hyvin tasaväkinen kartta joukkueiden kesken. Se huomattiin, sillä GODSENT voitti Nuken lukemin 16-13. Ottelussa GODSENT kuitenkin voitti toisen pistoolikierroksen, sekä toisella puoliskolla Mousesportsin voittaman pistoolikierroksen jälkeisen eco-kierroksen. Käytännössä voi siis ajatella, että GODSENT voitti molemmat pistoolikierrokset, ja sitä kautta sai kuusi kierrosta tililleen ilmaiseksi. Mousesports voitti myös prosentuaalisesti enemmän asekierroksia, ja ne ovat niitä jotka ratkaisevat ottelun.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

GODSENT voitti ottelun, sillä joukkue sai mainion startin molemmilla puoliskoilla. Ilman edes toista joukkueen saamaa starttia, olisi Mousesports pyyhkinyt GODSENT:llä lattiaa. Tämän takia lauantain otteluun pelataankin Mousesportsin ottelutasoitusta. Mousesports oli täysin ylivoimainen kaikissa muissa kartoissa, ja Nukessa joukkueella kävi vain huono tuuri. GODSENT ei ollut millään tapaa parempi joukkue, zehN:n supermies-suoritukset ja GODSENT:n hyvä startti johdattivat joukkueen voittoon.

Mousesports on ollut todella kovassa vireessä, ja sillä vireellä joukkue liitää GODSENT:n yli finaaliin lauantain ottelussa.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>