CS to 11.10. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, ECS Season 6: Ninjas in Pyjamas – North | Tänään räiskitään!

Esports Championship Series Season 6

Illan ensimmäinen kamppailu Faceitin ECS sarjassa tulee olemaan mielenkiintoinen. Tällä hetkellä Ukrainassa StarSeries-turnauksessa pelaava North saa vastaansa kotoa käsin pelaavan NiP:n. Luvassa on todella mielenkiintoinen ottelu, sillä kumpikaan joukkue ei ole pelannut omalla tasollaan viime päivinä. Tämän illan ottelu koostuu kahdesta kartasta, joten ottelu pelataan teoriassa paras kahdesta-formaatilla, mutta Faceit haluaa kuitenkin pitää ottelut erillään. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kyseessä on kaksi erillistä ottelua, jotka molemmat pelataan paras yhdestä-formaatilla.
Ruotsalaisjoukkue NiP on viimeaikaisista online-otteluista huolimatta ollut hyvässä vireessä. Ruotsalaiset olivat lähellä päästä pitkälle muutaman viikon takaisessa Faceit Major-turnauksessa, mutta eivät aivan yltäneet puolivälieriin. Ninjojen viime päivien online-ottelut eivät ole menneet aivan nappiin. Kahdeksasta online-ottelusta NiP on voittanut yhden. AGO kaatui Cachessa 16-11. Seitsemän muuta ottelua ruotsalaiset ovat hävinneet Astralista, Heroicia, Space Soldiersia, ja AGO:a vastaan.
Tanskan toiseksi parhaaksi joukkueeksi tituleerattu North ei ole vakuuttanut, mutta samanlaista ryömimistä ei heidän tekeminen ole ollut. North on pelannut 12 online-ottelua, joista tanskalaisjoukkue on voittanut kahdeksan. Tulos on huomattavasti parempi kuin Ninjojen. Northin ja NiP:n ero näkyy parhaiten vertaamalla online- ja LAN-otteluita. NiP on viime aikoina ollut joukkue, joka kykenee voittamaan LAN:lla maailman parhaita joukkueita. Onlinessa NiP tuntuu häviävän jokaiselle vastaantulijalle. North on ollut tasainen suorittaja, ja joukkueella ei ole ollut selvää tasoeroa online-, ja LAN-otteluiden välillä.
Mainittakoon, että online-ottelut pelataan internetissä, kun taas LAN-ottelut samassa tilassa ja samassa verkossa. LAN-ottelut eroavat onlinesta huomattavasti, sillä niissä on mukana kymmenien tuhansien yleisö, ja tunnelma on muutoinkin täysin erilainen.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Ensimmäinen kartta – Mirage

Mirage on Ninjojen eniten pelattu kartta viimeisen kolmen kuukauden aikana. NiP on pelannut kyseisessä kartassa 14 ottelua, joista on koostunut 42,9% voittoprosentti. Kyseessä on samalla Northin kolmanneksi eniten pelattu kartta (12). North on 12:sta ottelustaan rakentanut itselleen tasan 50% voittoprosentin.
NiP on kuitenkin voittanut huomattavasti kovempia vastuksia kyseisessä kartassa. Astralis, MiBR, ja Mousesports ovat kaikki kaatuneet ruotsalaisten edessä, ja täysin syystä. NiP:n vire Miragessa on näyttänyt yllättävän hyvältä. Nyt joukkueen tarvitsee vain siirtää sama vire online-otteluihin.
North on voittanut tällä kokoonpanolla Miragessa vain yhden ottelun. Joukkue vaihtoi kaksi hyvin tärkeää pelaajaa toisiin. Ovea näytettiin Northin pitkäaikaiselle pelin sisäiselle johtajalle Mathias ”MSL” Lauridsenille, ja Nikolaj ”niko” Kristensenille. Tilalle tulivat AWP-pelaaja Casper ”cadiaN” Møller, ja Nicklas ”gade” Gade.
North on mm. hävinnyt Opticille 16-1 Miragessa kokoonpanomuutoksien jälkeen. Joukkue ei siis ole vielä todistanut olevansa yhtään mitään Miragessa, mikä on tämän illan ottelun huomioiden hieman huolestuttavaa. NiP on täysin ennakkosuosikki ensimmäisessä kartassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Toinen kartta – Nuke

Illan toisena karttana pelataan Nuke. NiP on pelannut Nukea viimeisen kolmen kuukauden aikana yhdeksän kertaa, joista joukkue on voittanut neljä ottelua. Tämä tekee joukkueen voittoprosentiksi Nukessa 44,4%. North on pelannut Nukea seitsemän kertaa, ja voittanut niistä neljä. Voittoprosentti on täten 57,1%.
Tilastoja tutkiessa vastaan tuli hauska, mainittava tieto. NiP:n yhdeksästä ottelusta Nukessa kahdeksan on ollut tanskalaisia joukkueita vastaan. Optic, Sprout, Heroic ja Astralis ovat kaikki kiertäneet tappavan tasaisesti NiP:ä vastaan Nukessa.
NiP:n voittoprosentin Nukessa huonoksi tekee se, että joukkue on pelannut Astralista vastaan kolmesti kyseisessä kartassa. Astralis maailman parhaana joukkueena on ollut voittamaton Nukessa jo pitkään. North on pelannut Nukea uudella kokoonpanollaan vasta kolme kertaa, joista joukkue on napannut tililleen kaksi voittoa. Kaikki kolme ottelua olivat huomattavasti huonompia joukkueita vastaan, kuin mitä NiP on.

Yhteenveto

NiP on saanut todella hyvät kartat tämän illan otteluun, ja kyseiset kartat kääntävät väkisinkin ottelun ruotsalaisten hyväksi. NiP on jostain syystä asetettu kertoimissa altavastaajaksi, mikä ei ainakaan tilastojen kannalta pidä paikkaansa. Otteluihin lähdetään pelaamaan NiP:n voittoa.