la 08.12. klo 20:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO EPL Finals: MIBR – Liquid | Amerikan suuret kohtaavat

ESL Pro Leaguen finaalien välierät pelataan lauantaina iltapäivästä / illasta, ja jälkimmäisessä ottelussa kohtaavat entinen maailman ykkösjoukkue MIBR sekä Team Liquid. MIBR voitti oman lohkonsa, joten sen ei tarvinnut pelata puolivälierissä eilen perjantaina, kuten vastustajansa Liquid. Luvassa on erittäin tasainen kamppailu, molempien joukkueiden ollessa todella vahvassa vireessä tällä hetkellä.
Liquid kaatoi eilen lähes näytöstyyliin ranking 2. Natus Vinceren, jonka tähtipelaaja s1mple oli ainoa, jonka suoritustaso edes tilastojen perusteella oli lähellä normaalia tasoa. Liquid voitti esimerkiksi opening duelit lähes 90% tasolla, jos s1mpleä ei lasketa mukaan tilastoihin.
Vastustaja MIBR taas kaatoi oman lohkonsa finaalissa mousesportsin lähes yhtä vakuuttavasti ja eteni näin suoraa välieriin saaden ylimääräisen lepopäivän. Joukkueen ehdoton vahvuus meneillä olevassa turnauksessa on ollut lohkovaiheen ajan tasainen suorittaminen koko joukkueen kesken. Kaikki joukkueen pelaajat ovat HLTV:n ratingissa välillä 1,15-1,22, mikä on äärimmäisen harvinaista missä tahansa turnauksessa.
Liquid on tilastojen valossa tasoissa vastustajansa MIBRin kanssa, koska eilinen ottelusarjan NaVin kanssa nosti Liquidin tilastoja merkittävästi. Kokonaisuutena Liquid on voittanut enemmän kierroksia, joissa joukkue on onnistunut ottamaan avaustapon, vastaavasti MIBR on kääntänyt enemmän kierroksia miesalivoimalla omaksi edukseen. Tärkeimpänä nostona on MIBRin avaustappojen prosentti 60,9 (Liquidilla 56,8%), joka on koko turnauksen paras kaikista joukkueista katsottuna.
Joukkueiden pelaajakohtaiset match-upit ovat todella tasaväkisiä. Fallen ja Nitro ovat nykyhetkessä todella lähellä toisiaan AWP-pelaamisessa. Nitro on kunnostautunut enemmän innovatiivisena pelaajana, kun taas Fallen pitää enemmän perinteisiä paikkoja, mutta rankaisee niistä kulmista todella tehokkaasti. MIBRin rifle-pelaajat coldzera ja tarik saavat tiukan vastuksen Liquidin riflepelaajilta NAF ja Twistzzz, jotka ovat käytännössä rinta rinnan suorittamistasoltaan.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Joukkueiden karttoja vertaillessa molemmilla on edelleen samat pelaamattomat kartat, jotka poistetaan ennen pelattavien karttojen valitsemista (MIBR Nuke ja Liquid Train). Liquid ottaa itselleen todennäköisesti Cachen, jossa joukkue on yksi maailman parhaista. Vastaavasti MIBR luottanee edelleen omaan vahvimpaan karttaansa Mirageen, vaikka se on myös hyvä kartta Liquidille. Kolmas ja ratkaiseva kartta on todennäköisesti Inferno, jota molemmat joukkueet pelaavat todella paljon.
Ennakko karttavalinnoista:
MIBRin kartta: Mirage
Liquidin kartta: Cache
Ratkaiseva kartta: Inferno
Koska molemmat joukkueet saavat näin tasaisessa merkittävän edun omalla karttavalinnallaan, luotamme joukkueiden hoitavan omat valintansa kotiin, jolloin yli 2,5 karttaa lähtee automaattisesti pelilapulle. Tämän lisäksi otamme Liquidin karttavalintaa tasoituksella, koska joukkue on suorastaan dominoiva Cachessa. Tätä edesauttaa, että moni maailman parhaista joukkueista ei tykkää pelata ko. karttaa, mutta koska MIBR joutuu käyttämään banninsa Nukeen, ei Liquidilla ole mitään estettä poimia karttaa itselleen.
Pienemmillä panostuksilla poimitaan vielä lisäksi lapulle ensimmäisen kartan yli 26,5 kierrosta, koska molemmat joukkueet ovat perinteisesti pelanneet tiukoissa match-upeissa tiukkoja avauskarttoja, ja overin linen riittää, jos molemmat saavat 11 kierrosta tauluun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ