CS ke 17.03. klo 20:00

AGO - Sangal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AGO loistavassa vireessä – Sangalilla ei edes yhtä vahvaa karttaa

ESEA Premier -liiga jatkuu keskiviikona usealla ottelulla. Yhdessä illan ottelussa äärimmäisen kovassa iskussa oleva puolalaisjoukkue AGO saa vastaansa turkkilaisjoukkue Sangalin. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. AGO on suuri ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa, sillä joukkue on ollut todella kovassa vireessä.

AGO olisi tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa ellei kovavireinen suomalaisjoukkue HAVU olisi voittanut AGO:a Snow Sweet Snow 2 -turnauksessa. AGO on matkan varrella päihittänyt mm. todella hyvin pelanneen Sinnersin ja HLTV:n ranking-listan sijalta 13 löytyvän NIP:n. AGO:lla on äärimmäisen vahva karttavalikoima, josta joukkueen hurjat voittoprosentit kertoo. AGO on pelaamistaan otteluista voittanut 37.5% 2-0 -tuloksella, joka kertoo joukkueen hurjasta vireestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

AGO:n vastustajaksi illalla asettuva Sangal ei aivan niin kovassa iskussa olekaan. Sangal on viimeisestä viidestä pelaamastaan ottelusta voittanut vain yhden. Sangalilla ei myöskään ole yhtä vahvaa karttaa, jonka joukkue voittaisi aina, vaan joukkue on itseasiassa kärsinyt huolestuttavan monta 0-2 -tappiota viimeisen kolmen kuukauden aikana.

AGO saa otteluun loistavat kartat, joiden avulla joukkue voi hyvinkin viedä ottelun lukemin 2-0 nimiinsä. Sangalilla ei ole yhtään karttaa, johon joukkue lähtisi edes pienoisena ennakkosuosikkina, vaan AGO vie ennakkoasetelmissa kaikki pisteet itselleen.