CS ke 17.03. klo 20:00

Anonymo - Nemiga

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ESEA Premier -liigan illan ottelussa nähdään hyvin tasaista vääntöä

ESEA Premier -liiga jatkuu keskiviikkona usealla ottelulla. Yhdessä näistä otteluista puolalaisjoukkue Anonymo saa vastaansa CIS-joukkue Nemigan. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun ennakkoasetelmat ovat äärimmäisen tasaiset, sillä molemmat joukkueet ovat nousukiidossa, ja molemmat joukkueet ovat suorittaneet todella tasaisesti.

Anonymo on ollut todella vahva alemman tason joukkueita vastaan, mutta esimerkiksi suomalaisjoukkue HAVU oli joukkueelle liian kova vastus. Ilman HAVU-ottelua joukkue olisi tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Anonymo ei ole kuitenkaan illan ottelun joukkueista ainoa, joka on suorittanut lupaavalla tasolla. Nemiga on äärimmäisen kilpailukykyinen joukkue, joka on onnistunut voittamaan useita nousevia alemman tason joukkueita.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Illan ottelun joukkueet ovat vastakkain asetettuna todella tasaisia, joten ottelu tulee ratkeamaan karttavalintoihin. Nemiga haluaa ehdottomasti valita omaksi kartakseen Infernon, joka on joukkueen vakivalinta. Nemiga on 16 ottelustaan voittanut 69% viimeisen kolmen kuukauden aikana. Anonymo on pelannut Infernoa viimeisen kolmen kuukauden aikana vain viisi kertaa, joka tuo Nemigalle valtavan edun kyseiseen karttaan.

Anonymo tulee valitsemaan omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Miragen, jossa Nemiga on ollut todella huonossa vireessä. Nemiga on pelannut Miragessa viimeisen kolmen kuukauden aikana vain neljä ottelua, joista joukkue on napannut yhden voiton. Anonymo sen sijaan on pelannut Miragea kahdeksan kertaa, joista joukkueelle on tarttunut viisi voittoa. Tällä hetkellä Anonymo on kolmen ottelun voittoputkessa kyseisessä kartassa.

Joukkueet ovat niin tasaiset, että ottelu tulee hyvin todennäköisesti ratkeamaan kolmanteen karttaan. Täten karttamäärän ylitys kelpaa mainiosti vetokupongille.