CS ke 03.03. klo 20:00

Winstrike - forZe

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Winstrike suuri ennakkosuosikki kokoonpanoaan päivittänyttä forZea vastaan

ESEA Premier jatkuu keskiviikkona usealla ottelulla. Yhdessä illan ottelussa äärimmäisen vahvassa vireessä oleva Winstrike saa vastaansa maanmiehensä forZen. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Winstrike on kertoimien valossa ennakkosuosikki otteluun täysin ansaitusti, sillä joukkue on todella kovassa iskussa.

Winstrike on tahkonut hurjan määrän otteluita viimeisen kolmen kuukauden aikana. Joukkue on ollut äärimmäisen voitokas vuoden 2021 alussa, sillä tälläkin hetkellä Winstrike on kahdeksan ottelun voittoputkessa. Joukkue on päihittänyt mm. HAVU:n, EXTREMUM:n, Hellraisersin ja monet muut alemman tason joukkueet. Vastustajansa forZe:n Winstrike myös voitti helmikuun alussa pelatussa ottelussa lukemin 2-0. ForZe sai kuitenkin revanssin, ja voitti viikkoa myöhemmin pelatun joukkueiden välisen ottelun lukemin 2-1.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Otteluita ei voi kuitenkaan ottaa huomioon, sillä forZe pelasi ottelut eri kokoonpanolla. Joukkueen pitkäaikainen AWP-pelaaja Bogdan “xsepower” Chernikov tiputettiin joukkueen kokoonpanosta, ja hänen tilalleen palkattiin Aleksandr “KENSI” Gurkin. Pelaajavaihdon jälkeen forZe on tippunut HLTV:n rankingeissa sijalta 22 sijalle 31. KENSI ei ole myöskään vakuuttanut, sillä hän on pelannut hyvin kehnosti liitytyyään forZeen.

FORZE Esports

@forzegg
Today we are glad to announce that Alexander 'KENSI' Gurkin and Alexander 'Zorte' Zagodyrenko are joining forZe. Previously both players played for ex-ETHERIAL. Welcome to the forZe family!

Winstrike on näillä asetelmilla todella suuri ennakkosuosikki. Winstrike saa nimittäin otteluun loistavat kartat. ForZe poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun taas Winstrike poistaa Infernon. ForZe valitsee todennäköisesti omaksi kartakseen Dust 2:n Kyseisessä kartassa Winstrikellä on 75% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden ajalta 12 ottelusta. Winstrike valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Overpassin, jossa forZe ei ole voittanut otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. Ottelu päättyy hyvin todennäköisesti Winstriken 2-0 -voittoon, mutta Winstriken suoran voiton kerroin kelpaa myös mainiosti.