CS to 11.03. klo 20:00

Wisla Krakow - forZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

forZe loistavassa vedossa uuden kokoonpanonsa kanssa

ESEA Premier -sarja jatkuu torstaina usealla ottelulla. Puolalaisjoukkue Wisla Krakow saa torstaina klo: 20:00 alkavassa ottelussa vastaansa venäläisjoukkue forZe:n. Ottelu pelataan tuttuun tyyliin paras kolmesta -formaatilla. ForZe on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki, sillä joukkue on parantanut peli-ilmettään huomattavasti. Wisla Krakow on samaan aikaan pienessä alamäessä oman pelivireensä kanssa, sillä joukkue on kahden ottelun tappioputkessa.

Wisla Krakow on hävinnyt kaksi ottelua todella alhaisen tason joukkueille. Joukkue hävisi vasta kokoonpanonsa pystyyn pistäneelle Apeksille sekä tanskalaisjoukkue Singularitylle lukemin 0-2. ForZe on sen sijaan vihdoin nostanut tasoaan tehtyään muutaman pelaajavaihdoksen. ForZella oli tietysti alkuvaikeuksia kokoonpanonsa kanssa, mutta nyt joukkue on lähtenyt selvästi uuteen lentoon. ForZe on viimeisestä viidestä ottelustaan voittanut neljä ottelua. Joukkue kaatoi myös äärimmäisen kovassa vireessä olleen Winstriken lukemin 2-1. Myös Wisla Krakowin päihittänyt Singularity oli helppoa kauraa venäläisjoukkueelle. Singularity sai vain 15 kierrosta paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa forZea vastaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

ForZe saa otteluun loistavat kartat. Wisla Krakow poistaa oman vakipoistonsa Dust 2:n, kun taas forZe poistaa Vertigon. Wisla Krakow valitsee hyvin todennäköisesti omaksi kartakseen Overpassin, jossa forZe ei ole voittanut otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. ForZe on kuitenkin pelannut äärimmäisen tasaisia otteluita kyseisessä kartassa ja jopa puolet joukkueen otteluista on ollut venäläisjoukkue Winstrikeä vastaan, joka sattuu olemaan äärimmäisen hyvä kyseisessä kartassa.

>>Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!