Vitality - Liquid

su 07.07. Klo 17:00

Finaali on Liquidin käsissä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

ESL One Cologne -turnaus huipentuu tänään iltapäivällä alkavaan BO5 -finaaliin. Finaalissa vastakkain asettuvat ranskalaisjoukkue Vitality ja maailman parhaaksi joukkueeksi tituleerattu Pohjois-Amerikan Team Liquid. Ottelu alkaa iltapäivällä klo: 17:00.

Liquid on turnauksen ensimmäisestä päivästä saakka ollut ennakkosuosikki turnauksen voittajaksi ja sitä he ovat edelleen. Liquid ei turhaan ole maailman paras joukkue. Heiltä löytyy äärimmäisen taitavia pelaajia ja sen lisäksi heidän joukkuepelinsä on aivan uskomattoman hyvin synkronoitua. Liquid on jokaisella osa-alueella maailman paras ja heitä on hyvin vaikea voittaa yhdessä kartassa puhumattakaan BO5 -ottelusta.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Tämän illan finaalin voittaa se joukkue, joka voittaa kolme karttaa ensimmäisenä. Illan finaalin kartoiksi valikoituu siis viisi karttaa, joka tarkoittaa sitä, että koko karttavalikoimasta jää kaksi karttaa valikoitumatta. Train on molempien joukkueiden ”permaban” eli kartta, jota joukkue ei harjoittele.

Train tulee täten poistumaan karttavalikoimasta. Toinen poistuva kartta on hyvin todennäköisesti Vertigo, mutta jos Team Liquid aloittaa karttavalinnat ja Vertigon poistaminen jää Vitalitylle, voi olla mahdollista, että Vertigon sijasta karttavalikoimasta poistuukin Mirage. Vitality on suoriutunut Miragessa vaihtelevalla menestyksellä, ja kyseessä on yksi joukkueen heikoimmista kartoista.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Näinkin erikoisessa finaalissa karttavalinnoilla voi luoda itselleen suuren edun, jos luulee, että vastustaja ei oleta tiettyä karttaa pelattavan.

Liquidilla on etu otteluun lähdettäessä kaikissa kartoissa. Liquid on tämän hetken paras joukkue jokaisella osa-alueella ja kartat ovat yksi heidän valttikorteista. Liquid on erinomaisesti valinnut, että he eivät pelaa Trainia, joka on monen hyvän joukkueen ”go-to” kartta. Kaikissa muissa kartoissa Liquid onkin aivan erinoimaisella tasolla, ja Vitalitylla tulee olemaan todella vaikeaa Liquidin haastamisessa.

Vitality voi hyvin voittaa yhden kartan, mutta kaksi karttavoittoa on jo hyvin epätodennäköistä. Yksittäisten karttojen, kuten Overpassin ja Dust 2:n kierrosmäärien ylittymistä voi lyödä livestä.

Tämä finaali on ehdottomasti Liquidin käsissä. Joukkue pistää varmasti kaikkensa peliin, sillä kyseessä ei ole vain ESL One Colognen turnausvoitto. Liquidille potissa on myös Intel Grand Slamin kakkoskauden voitto, joka toisi joukkueelle miljoonan dollarin lisätienestin ja Intel Grand Slamin mestaruuden.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!