la 29.09. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, ESL One New York: Mousesports – NRG | Tasaista vääntöä lauantai-illan iloksi!

ESL One New York 2018
Isossa Omenassa pelattava ESL One-turnaus on edennyt jo välieriin. Turnauksessa voitosta kisaamassa on enää neljä kovatasoista joukkuetta, joilla kaikilla on mahdollisuudet päästä finaaliin ja jopa voittaa koko turnaus.
Illan ensimmäisessä välierässä Mousesports saa vastaansa kotijoukkueen turvin pelaavan NRG:n. Etenkin NRG on ollut loistava tässä turnauksessa, joten ottelusta on tulossa viihdyttävä.
Mousesports on parantanut otteitaan viime viikolla päättyneen major-turnauksen jälkeen. Lontoossa Mousesports hävisi kaikki kolme otteluaan, joten joukkue putosi pois vuoden suurimmasta turnauksesta heti kättelyssä. Tulos oli katastrofaalinen, eikä missään nimessä hyväksyttävä Mousesportsin tasoiselle joukkueelle.
Tässä turnauksessa Mousesports on kuitenkin väläytellyt elonmerkkejä. Joukkue on pelannut kaksi BO3 sarjaa, joista molemmista on irronnut voitto kolmen kartan jälkeen.
Ensimmäisessä ottelussa Mousesports sai vastaansa Fnaticin. Ruotsalaiset voittivat ensimmäisen kartan, Infernon. Mousesports kuitenkin nousi suosta voittaen kaksi viimeistä karttaa — Trainin ja Miragen.
Toisessa ottelussa Mousesports kohtasi Gambitin, joka kaatui kuten Fnatic. Trainin hävittyään Mousesports sisuuntui, ja voitti kaksi viimeistä karttaa.
NRG on pelannut loistavasti. NRG sai ensimmäisessä ottelussa vastaansa turnauksen voittajasuosikin Liquidin, jolle NRG hävisi tiukasti 2-1 (19-17 Overpass, 10-16 Dust2, 4-16 Mirage).
Toisessa ottelussaan NRG kohtasi FaZen, joka kaatui ensimmäisen kartan tiukan väännön jälkeen vaivattomasti 2-0. Kolmannessa ottelussa vastaan asettui G2, joka kaatui niin ikään 2-0.

Tilastoja

Team Maps RW% OpK MultiK 5v4% 4v5% Traded% ADR FA
United States NRG 38 55.4% 51.6% 0.84 75.3% 34.0% 22.1% 17.5 0.25
Europe mouz 37 49.6% 53.3% 0.79 68.9% 27.8% 17.9% 16.4 0.23

Yllä olevasta taulukosta voimme todeta, että viimeisen kolmen kuukauden aikana NRG ja Mousesports ovat molemmat pelanneet yhtä karttaa vaille saman verran otteluita. Mousesports on onnistunut voittamaan enemmän kierroksia, mutta vastineeksi NRG on ollut Mousesportsia tehokkaampi melkein jokaisessa muussa luokassa paitsi avaustappojen saamisessa.
NRG on ollut huomattavasti parempi 5v4-, ja 4v5-tilanteissa, jotka ovat todella merkittäviä tekijöitä ottelun kannalta. NRG on tilastojen mukaan pelannut myös paremmin joukkueena, sillä merkittävä ero tilastoissa on tradefrageissä ja kranaattien käytössä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ottelun mahdolliset karttavalinnat

Ottelun karttavalinnat ovat kinkkiset. Mousesports ei ole pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana ollenkaan Overpassia, joka on yksi NRG:n parhaista kartoista. Täten Overpassia ei tulla näkemään.
– Overpass
NRG:llä ei varsinaisesti ole karttaa, jota he eivät missään nimessä pelaisi. Dust 2 on kuitenkin kartta, jota joukkue ei ainakaan mielellään pelaa.
Viimeisen kolmen kuukauden aikana NRG on pelannut kyseistä karttaa kaksi kertaa, joista molemmista NRG nappasi häviöt tililleen. Dust 2 on myös todella hyvä kartta Mousesportsille, joten on todennäköistä, että sitä ei nähdä tämän illan ottelussa.
– Dust 2
Mousesportsilla on ehdottomasti parhaat mahdollisuudet Miragessa tai Nukessa. Joukkue on ollut todella ailahteleva viime aikoina, mikä tekee karttojen veikkaamisesta todella hankalaa.
Nuke on hyvä vaihtoehto Mousesportsille, mutta NRG:n voittoprosentti (100%) kyseisessä kartassa on pelottavaa katseltavaa, vaikka kaikki NRG:n ottelut ovatkin olleet pohjoisamerikkalaisia joukkueita vastaan.
+ Nuke
NRG:llä ei pitäisi olla epäselvyyksiä oman karttavalintansa kanssa. Inferno on ehdoton go-to -kartta tähän otteluun.
NRG on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut kyseistä karttaa kahdeksan kertaa, joista pohjoisamerikkalainen joukkue on kerännyt kuusi voittoa koviakin joukkueita vastaan. FaZe ja Na’Vi ovat molemmat alistuneet NRG:n edessä Infernossa.
Mousesports on pelannut Infernoa seitsemän kertaa, mutta täysin surkein tuloksin. Joukkueella on 14,3% voittoprosentti, joka tarkoittaa yhtä voittoa seitsemästä ottelussa.
+Inferno
Kolmesta jäljellä olevasta kartasta Mousesports tuskin haluaa pelata Cachea. Kyseinen kartta oli pitkään joukkueen ns. “permabanni”, jota joukkue ei edelleenkään pelaa mieluusti.
-Cache
Jäljelle jää täten Train ja Mirage. Näiden kahden kartan välillä valittaessa NRG:n kohdalla ei tulisi olla kahta sanaa. NRG pelaa ehdottomasti Nukea, joten Mirage tulee putoamaan pois.
-Mirage
Viimeiseksi kartaksi jää täten Train, joka on kohtalainen kartta molemmille joukkueille. Mikäli ottelusarja päätyy kolmanteen karttaan, on luvassa todella tasainen ja hieno vääntö, joka voi kääntyä kummalle joukkueelle tahansa.
+ Train
Otteluun lähdetään pelaamaan NRG:n voittoa, sillä ailahteleva Mousesports ei selvästikään ole saanut karttavalikoimaansa kuntoon.
Tämänhetkinen NRG on todella vahva ja tasainen suorittaja monessa kartassa, mikä on selvä etu ottelussa.