ESL One New York to 27.09. klo 21:30

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO ESL One NY: Gambit – mousesports | Jatkuuko mousen ryhtiliike?

Eilisen avauspeli mousesportsilla oli hyvin kaksijakoinen. Joukkue hävisi ensin suhteellisen selkeästi Fnaticin karttavalinnan, jonka jälkeen oli omassa kartassaan vielä 14-6 tappiolla, mutta onnistui kuitenkin nousemaan jatkoajalla 19-16 voittoon.
Tämän jälkeen mouse jatkoi samalla vauhdilla, voittaen kolmannen kartan selkeästi 16-3. Gambit taas onnistui tekemään tähän mennessä suurimman yllätyksen New Yorkissa kukistamalla FACEIT Majorin finalistin NaVin 2-1. Navin joukkueen tekeminen oli kokonaisuutena todella sekavaa, ja Gambitin voi sanoa voittaneen ansaitusti.
Mousen tekemisessä oli viimeiset 1,5 karttaa sitä toivottua pelaamista, mitä odotettiin jo Lontoossa. Tämä herääminen vaati kuitenkin sen, että sarja oli jo kääntymässä Fnaticin voitoksi. Joukkueen on tällä hetkellä todella vaikea pelata kaksi peräkkäistä karttaa hyvin ja onkin vaikea sanoa, johtuuko tilanne joukkueen sisäisestä ongelmasta, kuten yksittäisestä pelaajasta.
Mouzin eilisen paras pelaaja oli suomalainen Miikka ”suNny” Kemppi, joka onnistui pelaamaan kiitettävällä tasolla kaikki kolme karttaa. Vastaavasti taas Robin ”ropz” Koolilla, joukkueen toisella yksilötasolla yleensä loistavalla pelaajalla virolaisella oli todella synkkä päivä suurimman osan ajasta.
Taitavana yksilöjoukkueena mousesportsin menestys kartoissa perustuu osin juuri 1v1-tilanteiden voittamiseen. Etenkin Gambitin vanhempia konkareita vastaan erot tulevat 1v1-tilanteiden voitosta ja yksilöiden välisistä paremmista suorituksista mouzin eduksi.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Karttoja tarkasteltaessa joukkueiden voimasuhteet ovat suhteellisen tasaiset, mutta molemmilla on myös enemmän suosivat karttansa. Mousesports ei pelaa lainkaan Cachea, joten heidän ensimmäinen banninsa käytetään siihen.
Gambit tulee todennäköisesti poistamaan Miragen, joka on yksi hiirten vahvimmista kartoista ja jota Gambit itse pelaa todella harvoin. Todennäköisesti pelattavaksi kartoiksi arvioimme Trainin, Dust2:n ja Infernon. Dust2 on suurelta osin sen takia, että Snaxin liityttyä mousesportsiin, joukkue on alkanut pelaamaan enemmän ko. karttaa.
Mousesports on tällä hetkellä todella suuri kysymysmerkki tasaisuuden osalta. Siksi lapulle otetaan yli 2,5 karttaa – luotetaan Gambitin hoitavan toinen kahdesta ensimmäisestä kartasta.
Toisena kohteena otetaan mousesportsin oman kartan voittoa -3,5 kierroksen erotuksella vastustajaan nähden.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ