ESL One New York ke 26.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO ESL One NY: Mousesports – Fnatic | Mousesportsilta luvassa ryhtiliike

CS:GO:n majori vasta paketoitiin, kun perään CS-kansalle tarjotaan uusi turnaus ESL One New Yorkin pyörähtäessä keskiviikkona käyntiin.
Yhteensä kahdeksan joukkuetta kamppailee 250 000 dollarin palkintopotista – kovista nimistä mukana on NaVi, Mousesports ja Team Liquid. Turnauksessa käytetään bo3-sarjoja heti lohkovaiheessa, joten yhden kartan altavastaajien yllätysten mahdollisuus on eliminoitu.
Keskiviikon avausottelussa kohtaavat mousesports ja Fnatic – kaksi Major-turnauksen selkeää alisuorittajaa, jotka karsiutuivat turnauksessa jo ennen legenda-statuksen varmistamista.
Mousesportsin kohtalona oli karsiutua ulos päätapahtumasta kolmella tappiolla, Fnatic taas taipui kolmanteen tappioonsa vasta viidennessä karsintakierroksen ottelussa, kaatuen kartoin 2-1 HellRaisersille.
Mousesportsin vastustajat turnauksessa olivat kovassa vireessä olleet NiP sekä MIBR ja Faze, jotka molemmat selvittivät tiensä turnauksen top 8:aan.
Vastaavasti Fnaticilla oli huomattavasti helpompia vastustajia osalla kierroksista ja joukkueen kuuluikin voittaa Winstrike ja Vega Squadron.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Mouse hankki joukkueeseensa Virtus.Pro:n lahjakkaimman pelaajan snaxin antamaan lisää tulivoimaa. Snax tuntuu kuitenkin edelleen hakevan roolian ja hänen henkilökohtainen pelityylinsä ei tunnu sopivan mousesportsin kokonaisuuteen.
STYKO ja hänen support-pelaamisensa saattoi sittenkin olla se palanen, mitä hiiret tarvitsivat voittoihin.
Fnatic on tosin mousea vielä tukalammassa tilanteessa. Joukkue päätti Lontoossa karsiuduttuaan penkittää flushan New Yorkin turnaukseen ottaen tilalle belgialaisen rifle-pelaajan ScreaM:in. Vaikka ScreaM on yksilötasolla todella hyvä pelaaja, ei nopea kokoonpanomuutos voi olla näkymättä joukkueen suorituksissa.
Karttojen tasolla tarkasteltuna molemmilta löytyy omat inhokkinsa ja selkeät kartat, joita pyritään välttämään. Kumpikin joukkue karsastaa pelata Overpassia (mousen permabanni) tai Nukea (Fnaticin permabanni). Käytännössä tämä avaakin ovet mouselle valita omaksi kartakseen Miragen tai Dust2:n, joihin sillä on selkeä etu.
Fnatic taas valitsee todennäköisesti Infernon, jossa prosentit ovat lievästi sen puolella. Mahdollinen kolmas ja viimeinen kartta on taas mousesportsin heiniä, koska ensimmäisten karttavalintojen jälkeen jäljellä olevat 3 karttaa suosivat mousesportsia.
Huolimatta konttaamisestaan mousesports on otteluun selkeä ennakkosuosikki ja joukkue taatusti janoaa menestystä penkin alle menneen turnauksen jälkeen. Lohkosta menee jatkoon kaksi joukkuetta, joista mouse haluaa olla NaVin lisäksi se toinen joukkue.
On vaikea kuvitella, että Fnatic saa ryhtiliikettä omaan pelaamiseensa yhtä paljon ja samassa ajassa kuin mouse. Täten pelivalintoina keskiviikon otteluun poimitaan mousen oman kartan voitto -2,5 kierroksen tasoituksella sekä mousesportsin ottelusarjan voitto -1,5 kartan tasoituksella (eli 2-0).

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ