Mousesports - CR4ZY

ti 09.07. Klo 13:00

Mousesports karttaedun turvin voittoon

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tiistaina aamupäivällä pelataan ESL One New York -turnauksen karsintoja. Ennakkosuosikit karsintoihin lähdettäessä on ehdottomasti Mousesports ja Vitality. Nämä kaksi joukkuetta kamppailevat aivan eri sarjoissa, kun karsintojen muut joukkueet ja tie turnaukseen pitäisi olla selvä. Mousesports aloittaa urakkansa CR4ZY -joukkuetta vastaan, joka on sekoitus serbialaisia yhden suomalaisen ja yhden lithuanialaisen voimin.

CR4ZY on lupaava joukkue, muttei lähelläkään Mousesportsin tasoa. Tällä hetkellä sekajoukkue näyttäisi myös olevan pienessä ”slumpissa”, joka tarkoittaa sitä, että joukkue pelaa alle tasonsa. CR4ZY on hävinnyt muutamalle itseään huonommalle joukkueelle ja he ovat suorittaneet huonosti monessa eri kartassa.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

CR4ZY:a ei auta se, että Mousesports parantaa otteitaan kokoajan. Joukkue on nuori ja uusi, mutta erittäin tulivoimainen ja kokenut. Joukkueesta löytyy kaksi järjen ääntä ja vanhaa konkaria. He johtavat joukkueen kolmea nuorta pelaajaa ja rauhoittavat tunnelmaa. Mousesports on pelaajiltaan lähes täydellinen sekoitus. Jo muutamassa kuukaudessa joukkue on noussut maailman parhaiden joukkueiden joukkoon ja suunta on vain ylöspäin.

CR4ZY:lla tulee olemaan tukalat paikat klo 13.00 alkaen, kun hyvällä karttavalikoimalla varustettu Mousesports asettuu heidän tielleen. Mousesportsin karttavalikoima ei ole laaja, mutta he ovat todella hyviä heidän omissa kartoissaan. Vertigo on karttavalikoimasta ainoa, jossa CR4ZY voisi yllättää, mutta kyseessä on onneksi kartta, jota Mousesports ei pelaa ja täten se on myös joukkueen ”permabänni”.

Mousesportsin toiseksi huonoin kartta on Overpass, joka on sattumoisin CR4ZY:n permabänni. Täten tätäkään karttaa ei nähdä ja Mousesports saa suuren edun otteluun. Loput viisi karttaa ovat Mousesportsille erinomaisia, eikä CR4ZY:lla pitäisi olla ottelussa mitään sanottavaa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!