to 26.03. klo 19:00

100 Thieves - Swole Patrol

Rosvot ryöstöretkelle

ESL:n Pro League jatkuu jälleen torstaina. Viikon alussa saatiin päätökseen Euroopan liigan lohkot A ja B, ja torstaina iltapäivästä oman urakkansa aloittaa Euroopan sarjan lohko C sekä Pohjois-Amerikan liiga. NA:n puolella ensimmäisessä ottelussa pääsevät irti 100 Thieves ja Swole Patrol. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

100 Thieves oli positiivinen yllättäjä, kun joukkue suoritui jälleen kerran Katowicen turnauksessa mallikkaasti. Joukkue selvitti tiensä aina pudotuspeleihin asti, mutta fnatic katkaisi joukkueen matkan välieriin. Joukkueen tulivoimaisin kaksikko on myös tänä vuonna totutusti jks ja jkaem, kun heidän riflejensä varassa on ottaa tarvittavat tapot kierrosten voittoon. Pieni toivo lepää myös joukkueen AWP-pelaajan Gratisfactionin varassa, mutta varsinkin Katowicessa hän oli kuin varjo vuodesta 2019. CS-kansan viiksillään hurmannut aussi tarvitsee jostain takaisin saman itseluottamuksen, jolla hän haastoi edellisenä vuonna kaikki isojen joukkueiden tarkkuuskivääripelaajat.

Vastustaja Swole Patrol on tuntemattomin joukkue koko sarjassa, kun amerikkalaisen organisaation ranking on selkeästi heikoin (56) koko lohkossa. Joukkueen nimekkäimmät pelaajat ovat freakazoid ja Cooper-, joista varsinkin ensimmäinen on jo uransa ehtoopuolella, tämän osoittavat myös tilastot. Joukkueella on todella suuri vuori kiivettänä, mikäli se haluaa jatkoon NA:n lohkosta turnauksen toiseen vaiheeseen.

Swole Patrol on pelannut aktiivisesti NA:n joukkueita vastaan alkuvuoden aikana, mutta pelit eivät ole varsinaisesti vertailukelpoisia, koska kaikki ESL:n joukkueet ovat kovempia vastustajia kuin yksikään joukkue 2020 aikana. Joukkueen suurin etu on pelituntuma, koska 100T on hetki aikaa edellisestä ”totisesta” pelistä. Karttojen osalta 100T poistaa permanbanninsa Overpassin ja Swole Patrol todennäköisesti Dustin, joka on roistoille vahva vaihtoehto. Tämä jättää auki Nuken 100T:lle, kun taas Swole Patrol saattaa lähteä hakemaan yllätystä Vertigosta, koska siinä joukkueella on suurin yllätyspotentiaali, kun rosvot eivät ole harjoitelleet karttaa suhteessa yhtä paljon kuin kauemmin map-poolissa olleita karttoja.

Pelivalinnaksi otteluun lukitaan 100T oman kartan tasoitus. Linja on jopa hälyttävän alhaalla lähtökohtiin nähden, koska joukkueiden tasoero on todella suuri näin isoon turnaukseen.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>