to 04.10. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, ESL Pro League: Astralis – FaZe | Neljä huippukohdetta torstai-illan kunniaksi!

ESL Pro League Season 8

ESL tarjoaa huippuviihdettä torstai-illan kunniaksi. Tänään pelataan jälleen monta erittäin kilpailullista ottelua, joista löytyy taatusti hyviä vetokohteita.
Illan ensimmäinen ottelu on isojen nimien taisto. Astralis ja FaZe mittelevät ensin Miragessa, jonka jälkeen Dustissa. Tässä vaiheessa mainittakoon, että Astralikselle ei tunnu löytyvän tasoistaan haastajaa tämän hetken CS-piireistä. Välillä jokin toinen joukkue väläyttää ja pelaa yhden hyvän turnauksen, jonka jälkeen vajoaa takaisin omalle tasolleen.
Astralis on vuoden ensimmäisistä kuukausista lähtien dominoinut kaikkia turnauksia, sarjoja ja yksittäisiä otteluita. Joukkue on viimeisen kuuden kuukauden aikana pelannut 110 karttaa, joista voittanut huikeat 87. Tilasto on täysin uskomaton, sillä lähes mikään muu joukkue ei ole koskaan ollut näin dominoiva.
Astralis on viimeisestä kymmenestä turnauksesta yhdeksässä sijoittunut sijoille 1-2. Luulisi tässä vaiheessa olevan kaikille selvää, että haastajaa tanskalaisille ei ole. Edes kaikkien aikojen kokoonpanoksi kutsuttu FaZe ei pysty haastamaan tätä superjoukkuetta.
“FaZeUp!” -huudot ovat olleet vähissä viime aikoina. Joukkue on ollut täysi floppi Olof ”olofmeister” Kajbjer:n palattua tauoltaan. FaZe jäi muutaman viikon takaisessa major-turnauksessa sijoille 5-8, ja viimeviikkoisessa ESL One New York-turnauksessa sijoille 7-8. Mainittakoon, että Astralis voitti molemmat turnaukset.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Ensimmäinen kartta – Mirage

Mirage on yleisesti ottaen ollut aina molemmille joukkueille hyvä kartta. Astralis on pelannut Miragea yhdeksän kertaa, viimeisen kolmen kuukauden aikana 66,7% voittoprosentilla. FaZella puolestaan 54,5% voittoprosentti Miragessa, ja joukkue on pelannut kyseistä karttaa 11 kertaa. Kyseessä onkin oikeastaan ainoa kartta, missä FaZe on pelannut odotusten mukaisesti.
Vedonlyöntisivustot antavat kuitenkin kohtuullisen suuren tasoituksen ensimmäiseen karttaan, jossa FaZe on ollut jopa yllättävän hyvä. Viimeisin ottelu Miragessa näiden kahden joukkueen välillä tapahtui kaksitoista päivää sitten. Ottelu päättyi Astraliksen 16-14 voittoon. Mikäli jokin vedonlyöntisivusto tarjoaa otteluun mahdollisuuden veikata kierrosmääriä, on yli 26,5 kierrosta loistava veto.
Ensimmäiseen karttaan lähdetään veikkaamaan myös Nicolai ”dev1ce” Reedtz:n tappomääriä. Pinnacle tarjoaa kohteeseen “Device yli 19,5 tappoa” kertoimen 1,86. Tämä on todella maukas kerroin ottaen huomioon, että Device on pelannut Miragessa viimeisen kolmen kuukauden aikana yhdeksän ottelua, joista seitsemässä hän on saanut yli 19,5 tappoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Toinen kartta – Dust 2

Toisena karttana tässä ottelusarjassa pelataan Dust 2. Astralis on dominoinut kyseistä karttaa alusta saakka lähes voittamattomana. Astralis on pelannut Dustia tänä vuonna yhdeksän kertaa, joista joukkue on napannut kahdeksan voittoa. 194 pelattua kierrosta, joista 134 voitettua. Tämä tekee Astraliksen kierrosvoittoprosentiksi 69,07%.
FaZe on pelannut Dustia tänä vuonna 12 kertaa eikä ole kyennyt samaan kuin Astralis. Näistä kahdestatoista ottelusta FaZe on voittanut kahdeksan. Kierroksia joukkue on pelannut 343, joista voittanut 185. Täten FaZen kierrosvoittoprosentti on 53,94%.
Astralis ja FaZe eivät ole kohdanneet Dustissa kertaakaan, mutta yllä olevat tilastot olkoon tarpeeksi vakuuttavat. Toiseen karttaan Astralis -4,5 tasoituksella on todella hyvä veto, mikä tulee ottaa talteen. Astraliksen ottelut Dustissa ovat kuitenkin olleet niin yksipuolisia, että tasoitus tuntuu osittain jopa naurettavan pieneltä.
Toiseen karttaan on hyvä pelata myös Olofmeisterin tappomäärää, mutta tällä kertaa alle mainitun määrän. Olofmeister on ymmärrettävästi pelannut monen kuukauden tauon jälkeen alle vanhan tasonsa. Alle 18,5 tappoa Olofmeisterille kertoimella 1,95 saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta – sitä se silti on.