ti 24.03. klo 23:00

Astralis - Vitality

Illan kovatasoisin ottelu!

ESL Pro Leaguen A-lohkon viimeinen kierros pelataan tänään, tiistaina 24.03. Kaikki kolme ottelua pelataan samaan aikaan kello: 23:00. Kaikki kolme ottelua pelataan myöskin paras kolmesta -formaatilla, joten viihdettä riittää keskiyön jälkeenkin.

Lohkon toista paikkaa pitävä Astralis saa vastaansa Vitalityn. Ranskalaisjoukkue Vitality majailee sarjan kolmannella paikalla, joten ottelussa on paljon panosta. Astraliksen ja Vitalityn edessä on ruotsalaisjoukkue NiP, joka pelaa tänään ENCE:ä vastaan. NiP, Astralis ja Vitality ovat tasapisteissä. NiP:n kierrosero muihin verrattuna on suuri ja NiP on voittanut Astraliksen keskinäisessä ottelussa, mutta hävinnyt Vitalitylle.

Astralis lähtee suurena ennakkosuosikkina Vitalityä vastaan. Astraliksen alkutaival ESL Pro Leaguessa oli vaikea, mutta joukkue on lämmennyt pikkuhiljaa otteluiden myötä. Viimeisimpänä Astralis voitti Spiritin 2-0. Vitality taas on suorittanut kohtalaisella menestyksellä. Joukkue hävisi Spiritille 1-2, mutta voitti NiP:n, Godsentin ja ENCE:n. Etenkin voitto ruotsalaisjoukkue NiP:stä oli erittäin lupaava.

Karttavalinnat illan otteluun ovat jälleen kerran suuressa asemassa. Astraliksen vakipoisto on Mirage, kun taas Vitalityn vakipoistona toimii Train. Astralis tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Vertigon tai Overpassin. Ranskalaisjoukkue Vitality tulee varmasti luottamaan omaan peliinsä Nukessa, joka on ollut heille todella hyvä kartta viime päivinä. Lapulle napataan Astraliksen kierrostasoitusta Overpassissa ja/tai Vertigossa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>