ti 24.03. klo 19:00

BIG - forZe

Tiukka vääntö jatkopaikasta

ESL:n Pro Leaguen lohkot A ja B pelataan tänään päätökseen, kun päätöskierros pelataan samanaikaisesti joukkueiden osalta. Klo 19:00 aloitetaan lohkon B peleillä, kun viihdettä on tarjolla kolmessa eri striimissä. Lohko A pelaa oman päätöskierroksensa tämän jälkeen klo 23:00. Kaikki sarjat ovat paras kolmesta (BO3), eli viihdettää riittää suurella todennäköisyydellä aina aamuyön pimeille tunneille.

BIG ja forZe taistelevat omassa ottelussaan jatkopaikasta, kun voitolla irtoaa käytännössä varma jatkopaikka ja tappio tietää tarinan päättymistä lohkovaiheeseen. BIG hävisi eilen suoraan 2-0 Northille, kun joukkue pelasi kokonaisuutena heikon ottelusarjan, ja varsinkin Vertigon pari kierrosta harmittavat varmasti VODista tarkasteltuna. TabseN ja syrsoN yrittivät parhaansa, mutta joukkueen taktiikat loppuivat kesken jatkoilla, kun North prefiresi A-saitin kulmat taidokkaasti kierroksesta toiseen.

ForZe on ollut lohkon B positiivinen yllättäjä, kun suurelle yleisölle nimetön kokoonpano on venynyt kahteen voittoon ja kahteen tiukkaan 2-1 tappioon. Venäläisjoukkue on ollut vahva varsinkin vastustajien kartoissa, kun joukkueen CT-puolen peli on kulkenut todella hyvin, kun joukkueen pelityyli eroaa pienillä vivahteilla valtavirrasta. Online-pelin on tiedetty suosivan jo kauan altavastaajia, kun suuri osa joukkueista pelaa eri tavalla paineettomasti kotoa käsin verrattuna yleisön edessä pelaamiseen.

Karttojen osalta BIG poistaa permabanninsa Trainin, kun taas forZe poistaa oman permabanninsa Overpassin. Tämä jättää auki Nuken BIGille, joka jäi edellisessä ottelussa decideriksi. ForZe taas arpoo oman valintansa Dustin ja Infernon välillä, kun CT aloitus saattaa olla liian pelottava jälkimmäisessä. Molemmat saavat siis itselleen parhaat karttavalintansa.

Pelivalinnoissa luotetaan molempien omiin karttoihin. Pääkohtena lapulle poimitaan forZen kartan voittoa, koska venäläiset ovat selkeä suosikki omaan karttaansa. Sivukohteena poimitaan Nukeen overia, koska forZe pääsee aloittamaan CT:nä, jolloin BIG joutuu todennäköisesti kirimään voittoon toisella puoliajalla ja tämä tietää hyvää overille.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>