CS to 11.03. klo 16:30

BIG - FunPlus Phoenix

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BIG suuri ennakkosuosikki omassa karttavalinnassaan

ESL Pro League jatkuu torstaina kolmella ottelulla. Päivän toisessa ottelussa saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa FunPlus Phoenixin. Ottelu alkaa klo: 16:30 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. BIG on suuri ennakkosuosikki iltapäivän otteluun etenkin omaan karttavalintaansa, sillä FPX pelaa uudella varapelaajalla, jonka kanssa joukkue ei ole ehtinyt harjoitella.

Miikka “suNny” Kemppi on FPX:n uusin varapelaaja, ja hänen on määrä pelata joukkueen kanssa tällä hetkellä ainoastaan tämä turnaus. FPX on suosinut karttavalinnoissa tuttua ja turvallista Nukea, jonka joukkue taitaa tälläkin kertaa valita BIG:ä vastaan. FPX voi hyvinkin yllättää BIG:n kyseisessä kartassa, sillä jo OG:ta vastaan nähtiin, että BIG ei ollut parhaimmassa vedossa kyseisessä kartassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

BIG saa kuitenkin omaksi karttavalinnakseen loistavan kartan. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa Dust 2:ssa ja kahden ottelun voittoputkessa Miragessa. Nämä kaksi karttaa ovat olleet loistavia joukkueelle aina, ja vaikka BIG on pelannut hieman heikommin viime aikoina, ei joukkueen pelikunto ole kuitenkaan tipahtanut näissä kahdessa kartassa.

Veto asetetaan BIG:n karttavalinnalle, joka tulee varmasti olemaan Mirage tai Dust 2. Näissä kahdessa kartassa FPX:llä ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia, mikäli BIG jatkaa edes jokseenkin samalla tasolla, kuin joukkueelta nähtiin keskiviikkona Complexityä vastaan.

>>Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!