CS ma 08.03. klo 20:00

BIG - OG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OG suuri altavastaaja – niko ei ole tuonut tarvittavaa tulivoimaa joukkueeseen

ESL Pro League starttaa maanantaina maaliskuun kahdeksantena päivänä. Turnauksen aloittaa A-lohko, jossa Complexity, Heroic, Renegades, OG, FunPlus Phoenix ja BIG kilpailevat pudotuspelipaikasta. A-lohkon päivän viimeisessä ottelussa saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

OG tulee hyvin todennäköisesti pelaamaan ottelun jälleen tanskalaispelaaja Nikolaj “niko” Kristensenin kanssa, joka toimi joukkueen varapelaajana Dreamhack Masters -turnauksen karsinnoissa, jossa OG koki valtaisan pettymyksen jäädessään kauas turnauspaikasta. OG hävisi turnauksessa Complexitylle lukemin 2-0 (16-3 Dust 2, 16-5 Mirage). OG hävisi turnauksessa myös uudelle bulgarialaisjoukkue VOYVODA:lle lukemin 2-1.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuten tuloksesta näkee, ei OG:n puolelta Complexityä vastaan pelatussa ottelussa löytynyt ketään positiivisen ratingin omaavaa pelaajaa. VOYVODA:a vastaan tutut kasvot Mateusz “mantuu” Wilczewski ja Valdemar “valde” Vangså olivat tilastotaulukon kärjessä. OG:n varapelaaja niko ei ole vakuuttanut otteillaan pelaamissaan otteluissa.

OG kohtaa ensimmäisessä ottelussaan saksalaisjoukkue BIG:n. BIG on pitkään ollut OG:n kryptoniitti, sillä joukkueet ovat kohdanneet lukemattomia kertoja BIG:n yleensä voittaen ottelut lukemin 2-0. Saksalaisjoukkue on voittanut viimeiset kaksi otteluaan OG:ta vastaan lukemin 2-0, ja tuolloin OG:n riveissä pelasi vielä Nathan “NBK-” Schmitt. Niko ei ole tuonut OG:n riveihin tulivoimaa eikä muutakaan muutosta, jonka avulla OG voisi maanantaina haastaa BIG:n. Täten BIG:n 2-0 -voitolle tarjottava ylikerroin kelpaa loistavasti.

Veto pätee myös tilanteessa, jossa nikon tilalla pelaisi joku muu. Se tarkoittaisi sitä, että OG ei ole ehtinyt harjoitella kyseisen pelaajan kanssa, joka tuo BIG:lle suuren edun.

>>Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!