CS ma 08.03. klo 13:00

Complexity - FunPlus Phoenix

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FPX saa loistavan karttavalinnan, jossa suNnyn on helppo hypätä FPX:n pelisysteemiin

ESL Pro League starttaa maanantaina maaliskuun kahdeksantena päivänä. Turnauksen aloittaa A-lohko, jossa Complexity, Heroic, Renegades, OG, FunPlus Phoenix ja BIG kilpailevat pudotuspelipaikasta. A-lohkon avausottelussa Complexity saa vastaansa varapelaajalla pelaavan FunPlus Phoenixin. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Complexity on ottelun ennakkosuosikki ansaitusti, sillä joukkue on parantanut otteitaan, kun joukkueen AWP-pelaaja Valentin “poizon” Vasilev palasi pelaavaan kokoonpanoon. Complexity on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, joka ei tosin ole ihme, sillä joukkueen vastustajat otteluissa olivat Movistar Riders sekä juuri keskellä kokoonpanomuutoksia oleva OG.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Complexityn vastustaja FunPlus Phoenix on myös tehnyt kokoonpanovaihdoksia. Joukkueessa try-our -sopimuksella pelannut Chris “chrisJ” de Jong ei päätynyt vakikokoonpanoon, jonka vuoksi FPX pelaa ESL Pro Leaguen Miikka “suNny” Kempin kanssa. SuNny on täten joukkueen toinen suomalaispelaaja Jesse “zehN” Linjalan rinnalla.

Miikka Kemppi

@suNnycsgo
Very good opportunity to play high level cs with high level dudes. Will obviously give my best, Let's go!

instagram.com/p/CL4XUuPh_FK/…
So glad to receive the invitation from @ESLCS 😎

And please welcome suNny to stand-in and fight with us for the ESL Pro League Season 13! Boys, we've got some incredible battles ahead, let's go Phoenix🔥

See you guys soon in the match!

#FPX #FPXCSGO

SuNny on tuttu kasvo zehN:lle ja Martin “STYKO” Stykille, sillä hän on pelannut uransa varrella molempien kanssa. SuNny on myös erittäin monipuolinen pelaaja, joka sopeutuu joukkueen kokoonpanoon varmasti helposti. SuNny tuo joukkueeseen lisää tulivoimaa chrisJ:n verrattuna, ja ennenkin on nähty, mitä luvattu tulivoima joukkueeseen tuo – menestystä.

FPX saa otteluun loistavan karttavalinnan, sillä joukkue pääsee valitsemaan omaksi kartakseen joko Trainin tai Nuken, joissa molemmissa Complexity on ollut viime aikoina vaikeuksissa. On todennäköistä, että Complexity poistaa Trainin ja jättää vakipoistonsa Vertigon avoimeksi, sillä kyseinen kartta on myös FPX:n vakipoisto. Täten FPX:n karttavalintana pelattaisiin Nukea, jossa suNnyn on helppo hypätä FPX:n pelityylin mukaan, joka perustuu hyvin pitkälti zehN:n kykyyn johtaa pelaajiaan mid-round -tilanteissa.

Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!