CS ti 09.03. klo 16:30

Complexity - OG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OG nosti tasoaan maanantaina – pystyykö joukkue pitämään sen?

ESL Pro League jatkuu tiistaina 09. päivä maaliskuuta. Tiistaina pelataan A-lohkon toisen kierroksen ottelut. Päivän toisessa ottelussa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG saa vastaansa loistavassa vireessä olevan Complexityn. Ottelu alkaa klo: 16:30 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

OG jatkaa ESL Pro Leaguen tanskalaispelaaja Nikolaj “niko” Kristensenin kanssa, joka oli loistavassa vireessä BIG:ä vastaan. OG onnistui ihmeen kaupalla voittamaan BIG:n lukemin 2-1 maanantaina ottelussa, vaikka joukkue oli selvä altavastaaja otteluun. Ennen BIG:ä vastaan pelattua ottelua OG oli kärsinyt todella karmaisevat tappiot Complexityä ja bulgarialaisjoukkue VOYVODA:a vastaan. Otteluiden välissä oli yksi päivä, joka näytti kääntäneen OG:n kurssin totaalisesti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Toki kaikki ottelussa BIG:ä vastaan ei ollut OG:n hyvyyttä, sillä BIG teki useita valtavia virheitä, jotka lopulta maksoivat joukkueelle ottelun toisen kartan Nuken. Ihmeellistä oli myös se, miksi BIG valitsi Nuken, joka on yleisesti ottaen yksi OG:n parhaista kartoista. Aleksib on aina ollut loistava johtaja kyseisessä kartassa, ja hän oli jälleen tilastoiden valossa yksi ottelun merkittävämmistä pelaajista. BIG teki selvän virheen karttavalinnoissa.

Complexity on kuitenkin täysin erityyppinen joukkue BIG:n verrattuna. Complexity tulee valitsemaan jälleen omaksi kartakseen itselleen mieluisen kartan, eikä joukkue pelkää OG:ta kyseisissä kartoissa, kuten BIG eilen teki. Complexity murskasi kaksi päivää sitten OG:n Miragessa ja Dustissa, niin, että OG ei saanut kyseisissä kartoissa edes yhteensä kymmentä kierrosta. Yhtä raakoja tuloksia tuskin tänään nähdään, jos OG osaa pelata karttavalinnat oikein.

Jos OG:n karttatrendit jatkuvat, tulee joukkue valitsemaan tänään omaksi kartakseen Infernon, jossa BIG:llä ei ollut maanantaina mitään mahdollisuuksia. Complexity valinnee omaksi kartakseen Miragen, kun taas Nuke taitaa jäädä ottelun kolmanneksi kartaksi. Näillä kartoilla ottelusta pitäisi tulla hyvin tasaväkinen. Kuitenkin jos OG jälleen kerran mokaa karttavalinnan valitsemalla jonkin toisen kartan, kannattaa veto jättää lyömättä.

>>Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!