ESL Pro League to 06.12. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: ESL Pro League Finals | Tiukkaa vääntöä luvassa kärkijoukkueiden välillä

ESL Pro Leaguen finaaleissa jatketaan Play-Off kaaviota, ja Suomen itsenäisyyspäivänä käydään jo turnauksen lohkojen A ja B välieriä. Iltapäivällä nähdään turnauksen etukäteen kovatasoisin peli, kun toisen lohkon välierässä kohtaavat maailman tämän hetken paras joukkue Astralis sekä Pohjois-Amerikan ylpeys Team Liquid. Illasta taas toisessa lohkossa kohtaavat brasilialainen MIBR sekä suomalaisen Miikka ”suNny” Kempin tähdittämä mousesports.
Astraliksen turnaus on ollut kaksijakoinen. Joukkueella on ollut todella vaisut alut molemmissa turnauksen otteluissa, mutta totuttu taso on löytynyt ensimmäisen puolikkaan kartan jälkeen. Joukkueen merkittävin etu edelleen muihin joukkueisiin verrattuna on todella laaja karttavalikoima. Tämä käytännössä tarkoittaa, että Astralista vastaan on vaikea saada etua karttavalinnassa – voittaminen vaatii aim-kisojen voittamista.
Liquid on voittanut kaikki turnauksen karttansa selkeästi ilman suurempia ongelmia. Vastukset ovat kuitenkin olleet tällä hetkellä heikommassa vireessä olevat joukkueet G2 ja BIG, joista varsinkin BIG on menettänyt täysin otteensa kesän hyvin menneiden turnausten jälkeen.
Välierät pelataan bo3-formaatilla, eli molemmat pääsevät pelaamaan haluamansa kartan. Viimeinen kartta on karttojen poistojen jälkeen jäljelle jäävä. Liquidille miinuspuolena on joukkueen pelaamattomuus Trainissa. Tämä käytännössä mahdollistaa, että Astralis voi valita halutessaan Nuken, jossa joukkueella on tällä hetkellä 25 voittoa putkeen.
Lisäksi Liquidille vahva kartta Cache on Astraliksen pysyvä poistettu kartta, joten kyseisessä amerikkalaiset eivät pääse loistamaan. Tilastollisesti Astralis on edellä Liquidia lähes kaikissa kartoissa, joten bookkerit ovat asettaneet joukkueen todella selkeäksi ennakkosuosikiksi kertoimissa.
Turnauksen edellisiin peleihin peilaten Liquidin karttavoiton mahdollisuutta pidetään todella pienenä. Astraliksella on ollut selkeästi tavallista enemmän vaikeuksia, vaikka joukkue jatkaakin turnausta voittamattomana. Lapulle poimitaankin Liquidin omaa karttaa + -tasoituksella Liquidille sekä koko sarjaan yli 2,5 karttaa.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Illan toisen lohkon välierässä kohtaavat MIBR sekä mousesports. Brasilialais-amerikkalainen joukkue MIBR näyttää vihdoin löytäneen vireen, jota sen pelaajien potentiaalien huomioiden pystyy odottamaankin. Lisäksi joukkue onnistui kerrankin kääntämään jatkoajalla pelin itselleen NRG-sarjan ratkaisevassa kolmannessa kartassa.
Mousesports on turnauksen kärkijoukkue tilastoja katsottaessa. Peräti neljä joukkueen pelaajaa on top10-ratingilla turnauksessa ja joukkueen ”heikoin” pelaaja oskar löytyy sijalta 12. Täytyy kuitenkin huomioida, että tilastot ovat kolmesta kartasta. Etenkin ylijuoksu Navista edesauttaa pelaajakohtaisissa tilastoissa merkittävästi.
MIBRin kaksi parasta pelaajaa ovat ilman suurempia yllätyksiä olleet coldzera ja tarik, jotka pitävät suoritustasonsa turnauksesta toiseen. Suurempi paino illan ottelusarjassa on kuitenkin joukkueen amerikkalaisvahvistuksella Stewie2K:lla sekä joukkueen AWP-pelaajalla fallenilla, jonka täytyy pystyä voittamaan oma match-uppinsa mousesportsin AWP-pelaajaa vastaan.
Joukkueiden map-poolit menevät hieman ristiin. MIBR ei pelaa lainkaan nukea ja mouse overpassia, joten nämä kartat poistetaan ennen ensimmäisiä karttavalintoja. Mouselle hyvin selkeä valinta on Train, jossa joukkue on pärjännyt hyvin systemaattisesti. MIBR:lle taas selkeästi paras valinta mousea vastaan on Inferno, jossa joukkue on tällä hetkellä vahvin suoritustasoltaan.
Huomioiden joukkueiden todennäköiset mapit, päätyy lapulle pelivalinnoiksi MIBR:n oman kartan voitto -2,5 kierroksen tasoituksella sekä yli 2,5 karttaa ottelusarjaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ